Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

 • 23:00En dag på vandrerhjemmet (G)Andreas Bille Brahe er ny vært på Rønne vandrerhjem. Han starter sæsonen med eftervirkninger af et brækket ben - men alligevel fuld af gåpåmod.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pia Kjærsgaard
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Føllet (G)Sussi Glistrup driver hobbystutteriet Liselund ved Nylars med islandske heste. Hun har taget imod mange føl. Dette er nummer 15. Hopllen Skella er gået over tiden, og føllet kan komme når som helst
 • 00:20Mellem os i julehumør (G)
 • 01:00Sådanmark fra ugen der gik (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Christian Tafdrup
 • 01:30Sådanmark fra tirsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pelle Emil Hebsgaard og Julie Steincke
 • 02:00Sådanmark fra onsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pelle Emil Hebsgaard og Julie Steincke
 • 02:30Sådanmark fra torsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Tobias Hamann
 • 03:00Sådanmark fra fredag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich
 • 03:30Sådanmark fra lørdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mathilde Mackowski
 • 04:00Mens vi andre sover - Bageren (G)I denne serie følger vi dem der arbejder, mens vi andre ligger trygt under dynen og sover. I dette program er vi taget på arbejde med bagersvend Rasmus Madsen, der arbejder hos Konditorbageren i Rønne.
 • 04:15Mellem os i julehumør (G)Mellem Os er kommet i julestemning og flytter ud af studiet i Åkirkeby. Denne uge har vi sat vores mobile studie op i Østermarie, hvor vi får gæster, der fortæller om livet i byen og om, hvad de brænder for. Vi besøger også nogle af de mange foreninger, butikker og aktivitetssteder, som findes i Østermarie.
 • 05:00Bornholm knokler - Postbåden Peter (G)Mange tusinde turister og bornholmere tager hvert år til Christiansø, og en del af dem tager Postbåden Peter. Båden som igennem mange år har fragtet godt til og fra danmarks østligste punkt, men hvad laver man egentlig som skipper og bedstemand ombord på det gamle træskib? Det finder vi ud af i dag i Bornholm Knokler.

Ny "gør det selv " festival

I en have uden for Olsker er Honeyland Festival dukket op. Her kan gæsterne opleve musik, kunst og workshops, som de selv er med til at lave.
I disse dage er Simon og Jacob Kaarsbergs barndomshjem forvandlet til Honeyland Festival.

Navnet har brødrene fundet på, fordi deres far har haft bistader og lavet honning ved huset.

- Det har skabt et par misforståelser. Vi har haft mange tyskere, der er kommet forbi og spurgt efter honning, fortæller Simon Kaarsberg.

Der er ingen honning på festivallen, men programmet byder blandt andet på kunst, film, spil og workshops. Der er faktisk mulighed for stort set alt - hvis man som gæst, selv er klar til at stable det på benene.

- Vi prøver at gøre det meget interaktivt og gøre deltagerne til med-skabere, siger Jacob Kaarsberg.

Honeyland Festival er nærmest en slags "gør det selv" festival, hvor gæsterne blandt andet selv DJ'er og hjælper i køkkenet. Og så er de med til at bygge festivalens fysiske rammer - blandt andet en scene, hvor der skal spilles koncerter.

- Jeg tror det giver en ejerskabsfornemmelse til de gæster, der er her, siger Simon Kaarsberg.

Der er dog også plads til "passive" gæster, som bare ønsker at høre noget musik eller kigge forbi på Blåholtsvej 16. Festivallen fortsætter indtil 7. august.

Aktuelle programmer på Play