Næste udsendelse: 23:10 Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)

TV i dag

  • 22:40Helt i fisk - på torskejagt (G)Helt i Fisk-holdet er taget ud for at prøve og fange de torsk, som trækker ind til kysten fra dybet omkring Bornholm, men de kommer først om aftenen. Indtil da træner drengene til sæson-finalen , hvor havørreden jagtes for sidste gang.
  • 23:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
  • 00:40Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
  • 02:30Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
  • 03:50Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
  • 04:30Stafetten - Mikkel Bach-Jensen (G)Mikkel Bach-Jensen har boet på Bornholm i 12 år. Han er nu bornholmsk gift, har to børn og bor i Rønne. Han arbejder på Gaarden ved Melstedgård. Mikkel Bach-Jensen mistede tidligt sin Far på grund af sygdom, og det har præget hans forhold til nære relationer siden: De skal plejes.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen

Meningsmåling: Socialdemokraterne stadig størst

Socialdemokraterne står stadig til at blive øens største parti, hvis der var kommunalvalg i morgen. Venstre går tilbage viser en meningsmåling.
Hvis der var kommunalvalg i morgen ville Socialdemokraterne få 40 % af stemmerne. Det viser en meningsmåling som Jysk Analyse har foretaget for TV 2/Bornholm blandt 1013 respondenter i ugen efter Folkemødet. Dermed går Socialdemokraterne tilbage med 2,1 procentpoint i forhold til kommunalvalget i 2013, hvor partiet fik 42,1 % af stemmerne.

Borgmesteren er dog godt tilfreds med Socialdemokraternes placering i målingen:

- 40 % er en god tilkendegivelse. Men det ændrer selvfølgelig ikke ved, at vi har arbejde forude, siger hun.

Venstre er stadig øens næststørste parti med 18 % af stemmerne. Ved sidste kommunalvalg fik partiet dog 20,5 % af stemmerne og står dermed overfor for en tilbagegang.

- Det er selvfølgelig bekymrende, at vi går tilbage. Vi kan jo sige, som alle andre politikere, at det bare er en meningsmåling, men det er en måling af befolkningens holdning, så det må vi tage alvorligt, siger Søren Schow, gruppeformand for Venstre.

I meningsmålingen står Dansk Folkeparti til at få 16 % af stemmerne og er dermed tæt på at overhale Venstre som øens næststørste parti.

- Det er måske en bekræftelse i den tendens, vi har kunnet mærke igennem den senere tid, at Dansk Folkeparti får stor tilslutning. Men det får ikke os til ændre vores politik, siger Søren Schow.

Andre partier står også til at gå tilbage. Både Radikale Venstre, Konservative, Kristendemokraterne og Enhedslisten går sammen med Socialdemokraterne og Venstre tilbage.

Partier der går frem er SF, Liberal Alliance, Alternativet og Dansk Folkeparti.

Aktuelle programmer på Play