Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pia Kjærsgaard
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Føllet (G)Sussi Glistrup driver hobbystutteriet Liselund ved Nylars med islandske heste. Hun har taget imod mange føl. Dette er nummer 15. Hopllen Skella er gået over tiden, og føllet kan komme når som helst
 • 00:20Mellem os i julehumør (G)
 • 01:00Sådanmark fra ugen der gik (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Christian Tafdrup
 • 01:30Sådanmark fra tirsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pelle Emil Hebsgaard og Julie Steincke
 • 02:00Sådanmark fra onsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pelle Emil Hebsgaard og Julie Steincke
 • 02:30Sådanmark fra torsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Tobias Hamann
 • 03:00Sådanmark fra fredag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich
 • 03:30Sådanmark fra lørdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mathilde Mackowski
 • 04:00Mens vi andre sover - Bageren (G)I denne serie følger vi dem der arbejder, mens vi andre ligger trygt under dynen og sover. I dette program er vi taget på arbejde med bagersvend Rasmus Madsen, der arbejder hos Konditorbageren i Rønne.
 • 04:15Mellem os i julehumør (G)Mellem Os er kommet i julestemning og flytter ud af studiet i Åkirkeby. Denne uge har vi sat vores mobile studie op i Østermarie, hvor vi får gæster, der fortæller om livet i byen og om, hvad de brænder for. Vi besøger også nogle af de mange foreninger, butikker og aktivitetssteder, som findes i Østermarie.
 • 05:00Bornholm knokler - Postbåden Peter (G)Mange tusinde turister og bornholmere tager hvert år til Christiansø, og en del af dem tager Postbåden Peter. Båden som igennem mange år har fragtet godt til og fra danmarks østligste punkt, men hvad laver man egentlig som skipper og bedstemand ombord på det gamle træskib? Det finder vi ud af i dag i Bornholm Knokler.

Sandpapirsbat udfordrer spillerne

Et nyt stævne bliver afholdt i dag. Det hedder Bornholmsmesterskaber i sandpapirbordtennis, og her bliver spillerne ekstra udfordret af det alternative bat.
Bornholm har fået et nyt stævne. Det hedder Bornholmsmesterskaber i sandpapirbordtennis og spillerne, de bliver ekstra udfordret af det alternative bat.

- Jeg synes, det er et sjovt initiativ at prøve noget andet end det normale bordtennis. Jeg plejer at trække bolden over, det kan jeg ikke i dag, der kan jeg kun skyde den lige over, siger Nikolaj Jensen fra Knudsker IF.

16 deltager i stævnet, som finder sted i Knudsker IF's bordtennislokale i Rønne. Formålet er at få noget opmærksomhed omkring bordtennis og prøve at spille på en ny måde.

- Overfladen er anderledes, så det bliver et andet spil end de fleste er vant til. Jeg har lige spillet, og man kunne i hvert fald godt blive varm af det, siger arrangør Finn Jørgensen fra Knudsker IF.

Kurt Olesen fra Rønne Idræts Klub blev bornholmsk mester. Sammen med tre andre kvalificerede han sig til Penthouse Ping Pong Tour's Finale, som afvikles den 17. december i Remisen i København.

Hvis de på dagen har ekstra godt tag i bold og bat, har de faktisk mulighed for at gå videre til Verdensmesterskaberne i England.
Aktuelle programmer på Play