Næste udsendelse: 23:10 Vild Med Dyr (G)

TV i dag

 • 22:40Mellem os (G)Bornholms Sommerrevy kigger forbi Mellem Os. Mød de tre skuespillere Joakim Tranberg, Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, samt kapelmester Alice Carreri.
 • 23:10Vild Med Dyr (G)Geparderne i Ree Park har fået unger, og de bliver fulgt tæt de første uger af deres liv. Anna Louise Tranæs Didriksen skal lære at holde en gepardkilling korrekt, så dyrlægen kan foretage det daglige sundhedstjek.
 • 23:35Hansen på Svaneke Torv (G)Hansen på Svaneke Torv.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 00:45Mellem os (G)Bornholms Sommerrevy kigger forbi Mellem Os. Mød de tre skuespillere Joakim Tranberg, Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, samt kapelmester Alice Carreri.
 • 01:15Nattv: Premier Is (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Premier Is.
 • 02:15Nationalpark Thy (20:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:45Månedens foredrag: Hammershus og Lilleborg (G)Hver måned sender vi et spændende foredrag. Denne gang med titlen " Hammershus og Lilleborg". Arkæolog Michael Thorsen, fra Bornholms Museum, beretter om udgravninger, fund og nyeste viden om de to borge.
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Bogense, Sønderborg, Holbæk, Hobro, Herning, Maribo og Hindsholm.
 • 04:00Mellem os (G)Nyt år og nye tider. Hotel Abildgård skal have nye ejere til oktober, og det bliver den kun 24-årige Jannik Stender. Også Dagligbrugsen i Østerlars skal have ny uddeler. Det erfarne herre Jørn Ole Pedersen overtager brugsen om nogle uger. Han har været i detailbranchen siden han var 15 år, så det bliver ikke en helt ny verden for ham.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Anna Louise vækker bæverne i AQUA af deres søvn. De nat-aktive dyr bruger nemlig dagen til at sove i . Vi skal se på deres dejlige pels og specielle hale, og så skal vi fælde et træ som bæverne kan bruge til deres dæmning.
 • 05:00Stafetten - Kirsten Lillelund (G)Kirsten Lillelund har Galleri Klejn i Alline. Hun har boet på Bornholm siden 2005. Kirsten Lillelund er mest kendt for sine små, finurlige lerfigurer.

Skolevalg: Her stemte 84,4% rødt

Venstre blev det største parti til årets Skolevalg - både på landsplan og Bornholm. Men på Friskolen Østerlars så det helt anderledes ud.
På Friskolen Østerlars svømmede eleverne stærkt mod strømmen til årets Skolevalg. Her stemte hele 84,4% af eleverne fra 7. klasse og opefter på et parti i rød blok.

Alternativet trak flest stemmer med 40%. Enhedslisten var det næstmest populære parti med 31,3% af stemmerne.

Gennem skolevalget har eleverne skulle sætte sig ind i de forskellige partiers mærkesager.

- Jeg synes, den med sexmobning er rigtig vigtig. Det er en meget stor ting lige nu, som er kommet rigtig hurtigt. Der skal ét klik til, før du har ødelagt ens liv. Så jeg synes, unge skal være klar over, hvad der faktisk sker, siger Victoria Rosenbech fra 7. klasse, der stemte på Enhedslisten.

Silas Andersen, der også går i 7. klasse, stemte på Socialdemokratiet på grund af en af deres mærkesager.

- Gratis psykologhjælp til unge under 25, fordi jeg kender en del mennesker, som har nogle problemer, fortæller han.

Hverken DF, Det Konservative Folkeparti, SF eller Radikale Venstre fik stemmer fra Friskolen Østerlars.

Aktuelle programmer på Play