Næste udsendelse: 22:40 19.30Nyheder (G)

TV i dag

  • 19:45Dansktop Prisen 2017Vi sender live fra den store prisfest i Jyske Bank Boxen i Herning. Her hyldes alle vores elskede dansktopkunstnere. Oplev f.eks. schlagerkongen Hansi Hinterseer, Kandis, Birthe Kjær, Peter Belli og mange andre kunstnere.
  • 22:4019.30Nyheder (G)
  • 22:54Vejret i morgen (G)
  • 22:55Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Sarah Smed
  • 23:25Perspektiv (G)Galt eller genialt. Udvidelsen af Bornholms Kunstmuseum trækker store overskrifter for tiden. En noget nær samlet dansk arkitektstand raser mod det planlagte byggeri - mens politikere og museumsfolk skyder igen med påstande om smagsdommeri og brødnid.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:14Vejret i morgen (G)
  • 00:15Perspektiv (G)Galt eller genialt. Udvidelsen af Bornholms Kunstmuseum trækker store overskrifter for tiden. En noget nær samlet dansk arkitektstand raser mod det planlagte byggeri - mens politikere og museumsfolk skyder igen med påstande om smagsdommeri og brødnid.
  • 00:50En dag på Bornholm - Den frivillige (G)I programserien ’En dag på Bornholm’ følger TV 2/Bornholm seks bornholmere, for hvad optager dem, og hvad synes de er vigtigt på en hel almindelig dag? I denne udsendelse kan du møde Sussie Holmtoft, som er frivillig i Det Levende Køkken i Østermarie.
  • 05:00Vild Med Dyr (G)Ree Park har fået to sumatra-tigre som der kun findes få tilbage af i vild natur. Derfor er arbejdet med at bevare dem sunde og raske i dyreparken vigtigt. Anna Louise skal hænge godbidder op til dem og til den røde panda.

Mejeriet udvider med 3000 kvadratmeter

Bornholms Andelsmejeri udvider med 3.000 kvadratmeter. Der skal blandt andet produceres mere gul ost, oplyser administrerende direktør, Per Olesen.
Bornholms Andelsmejeri er i fuld gang med fase et af en udvidelse på 3.000 kvadratmeter.

Årsagen er blandt andet, at andelshaverne producerer mere og mere mælk, fortæller administrerende direktør for Bornholms Andelsmejeri, Per Olesen. Alene i 2016 steg indvejningen med fem procent.

Hovedparten, det vil sige 90 procent, går til produktion af ost. Mejeriet producerer omkring 20 ton om dagen mellem 6-7 dage om ugen. Og med udvidelsen håber man på at nå op på 30 ton om dagen.

Aktuelle programmer på Play