Næste udsendelse: 22:14 Vejret i morgen (G)

TV i dag

 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:16Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
 • 22:40Helt i fisk - på torskejagt (G)Helt i Fisk-holdet er taget ud for at prøve og fange de torsk, som trækker ind til kysten fra dybet omkring Bornholm, men de kommer først om aftenen. Indtil da træner drengene til sæson-finalen , hvor havørreden jagtes for sidste gang.
 • 23:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
 • 00:40Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
 • 02:30Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
 • 03:50Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 04:30Stafetten - Mikkel Bach-Jensen (G)Mikkel Bach-Jensen har boet på Bornholm i 12 år. Han er nu bornholmsk gift, har to børn og bor i Rønne. Han arbejder på Gaarden ved Melstedgård. Mikkel Bach-Jensen mistede tidligt sin Far på grund af sygdom, og det har præget hans forhold til nære relationer siden: De skal plejes.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen

Venstres generalforsamling: Hvad kan ske?

Venstre Bornholm holder ekstraordinær generalforsamling torsdag aften. Her får du et overblik over, hvad medlemmerne har mulighed for at beslutte.
Venstre Bornholm står i en svær situation torsdag aften. Den siddende bestyrelse har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling. Bestyrelsen vil nemlig have medlemmernes tilladelse til at skifte nuværende spidskandidat, Søren Schow, ud med en anden.

I følge Venstre Bornholms vedtægter, så skal partiet lægge sig fast på en spidskandidat senest to år før kommunalvalget. Søren Schow blev valgt 12. november 2015.

Når bestyrelsen i Venstre Bornholm nu vil have skiftet spidskandidaten ud, mindre en otte måneder før kommunalvalget, så skal den bede medlemmerne om lov.

Den ekstraordinære generalforsamling torsdag aften vil altså ikke kunne sætte navn på en ny spidskandidat. Men partiets medlemmer vil kunne give bestyrelsen lov til at indkalde til et nyt opstillingsmøde, hvor der så kan stemmes om, hvem der skal være spidskandidat.

Et nyt opstillingsmøde kan tidligst finde sted 14 dage efter generalforsamlingen torsdag aften.

Hvem, hvis nogen, bestyrelsen på nuværende tidspunkt har i tankerne, er ikke meldt ud.

Hvis medlemmerne ikke bakker op om bestyrelsens ønske om et nyt opstillingsmøde:

Hele eller dele af Venstre Bornholms bestyrelse går af. Der er ikke kommet en udmelding om, om hele bestyrelsen vil gå af, men f.eks. har næstformand Erik A. Larsen meldt ud, at han vil gå af. Søren Schow forbliver spidskandidat for Venstre Bornholm. I stedet for et nyt opstillingsmøde, så skal partiet igennem en ny generalforsamling, hvor der skal vælges en ny bestyrelse. Den nuværende bestyrelse med Vibeke Møller Jensen bliver siddende indtil den nye bestyrelse er valgt og hjælper med overgangen. Erik A. Larsen har meldt ud, at han ser det som en pligt.

Hvis medlemmerne bakker op om bestyrelsens ønske om et nyt opstillingsmøde:

Bestyrelsen i Venstre Bornholm bliver siddende. Der indkaldes til nyt opstillingsmøde, hvor medlemmerne kan stemme om, hvem der skal være spidskandidat, og altså partiets borgmesterkandidat, til kommunalvalget 21. november.
Her kan Søren Schow vælge at genopstille.

Mange ting er uklare før aftenens ekstraordinære generalforsamling. For eksempel er det ikke meldt ud, om opbakning til Søren Schow også vil få betydning i det tre lokale vælgerforeninger.

Venstre Bornholm er nemlig organiseret ved både en overordnet bestyrelse. Den hedder Venstre Bornholm. Og ved tre lokale vælgerforeninger. De hedder Venstre Østbornholm, Venstre Vestbornholm og Venstre Rønne. Hver lokalforening har en formand, der er valgt på lokalforeningernes selvstændige generalforsamlinger. I følge Venstre Bornholms vedtægter er de tre lokalformand "fødte" medlemmer af Venstre Bornholms Bestyrelse. De sidder altså i bestyrelsen kva deres valg i lokalforeningen.

Aktuelle programmer på Play