Næste udsendelse: 23:10 Kulturreportagen (G)

TV i dag

  • 22:40Mellem os (G)Anders Lindholm er netop hjemkommet fra Bangladesh, hvor han har været teamleder på et projekt, der havde til formål at bygge et logistisk center til distribution af fødevarer til verdens største flygtningelejr. Du kan møde ham i onsdagens udgave af Mellem Os og høre om hans bedrifter. Jette Hvidtfeldt er også i studiet. Hun har skrevet bogen "Det gik udmærket" om Niels Anker Kofoed, og hun fortæller om sit arbejde med bogen.
  • 23:10Kulturreportagen (G)Nerovid Chan har været i Athen for at hjælpe den kristne organisation Faros. De har 22 uledsagede flygtningebørn boende på et shelter og har blandt andet brug for praktisk hjælp.
  • 23:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. juni (G)
  • 03:55Sol over Gudhjem - de fire kokke (G)Den tiende vinder skal kåres i Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. I dette portrætprogram møder vi de fire kokke, der skal dyste om titlen. Vi besøger dem på deres respektive hjemmebaner i køkkenerne på Restaurant Substans i Aarhus, På Falsled Kro på Sydfyn, På Restaurant Kiin Kiin i København og i Huset Rå i Allinge på Bornholm. Her får kokkene for første gang fingrene i nogle af de ingredienser, de senere skal trylle om til lækre gourmetretter, og straks går de i gang med at teste de første idéer til konkurrencen.
  • 04:30Mellem os (G)Anders Lindholm er netop hjemkommet fra Bangladesh, hvor han har været teamleder på et projekt, der havde til formål at bygge et logistisk center til distribution af fødevarer til verdens største flygtningelejr. Du kan møde ham i onsdagens udgave af Mellem Os og høre om hans bedrifter. Jette Hvidtfeldt er også i studiet. Hun har skrevet bogen "Det gik udmærket" om Niels Anker Kofoed, og hun fortæller om sit arbejde med bogen.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard

Ny læge har fået over 200 tilmeldinger

Læge, Kristina Kowalski starter op i Lægehuset første maj. Folkeregisteret har modtaget 221 tilmeldinger indtil videre. Og der er plads til flere.
Lægehuset i Rønne får snart ny læge.

Kristina Kowalski åbner dørene 1. maj.

Folkeregisteret har fået 221 tilmeldinger indtil videre. Og dem, der var tilknyttet lægerne i Store Torvegade og er havnet på Praksisklinikken, kan skifte til Kowalski gratis.

Der er stadig pladser hos den nye læge. For selvom lægen er ganske godt tilfreds med antallet af tilmeldinger, så håber hun på flere. Kristina Kowalski har plads til mellem 1200-1600.

Praksisklinikken har 2877 tilknyttet, ifølge folkeregisteret.

Ved tilmelding via brk.dk skal man huske at skrive første maj - ellers dukker den nye læge ikke op som mulighed.

I videoen fortæller Kristina Kowalski, hvad fordelen kunne være ved at skifte læge.

Aktuelle programmer på Play