Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:35Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Sebastian
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Hammershus nye besøgscenter (G)Det dyreste kulturbyggeri på Bornholm i årtier, placeret på et af Danmarks vanskeligste byggefelter ved Nordeuropas største borgruin.
 • 00:40Mellem os (G)Bornholm har fået en sorggruppe for børn og unge og kvinderne bag, Trine Steinhauer Rasmussen og Stine Borg, kommer i Mellem os sammen med to unge, der har mistet henholdsvis en far og en lillebror. Derefter kommer Søren Sillehoved i anledningen af Hammershus nye besøgscenter, hvor han fortæller, hvad hans tanker som naturvejleder er om et nyt besøgscenter.
 • 01:10Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Sebastian
 • 01:40Bogforum - Louise Stigsgaard Nissen (G)
 • 02:00Månedens foredrag - Om Herman Jens Bohn (G)Poul Anton Pedersen om Herman Jens Bohn
 • 03:00I Østersøens dyb: Naturdyk Bølshavn (G)Bølshavn er et populært sted for turister. Men også blandt dykkere er det et populært sted, hvor alle kan være med på de beskedne dybder.
 • 03:30Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 04:00Mellem os (G)Bornholm har fået en sorggruppe for børn og unge og kvinderne bag, Trine Steinhauer Rasmussen og Stine Borg, kommer i Mellem os sammen med to unge, der har mistet henholdsvis en far og en lillebror. Derefter kommer Søren Sillehoved i anledningen af Hammershus nye besøgscenter, hvor han fortæller, hvad hans tanker som naturvejleder er om et nyt besøgscenter.
 • 04:30Stafetten - Thomas Mogensen (G)Thomas Mogensen arbejder på Kommunikationscentret i Rønne. Der oplever han, at vi her på Bornholm kan være et forbillede for resten af landet. Bornholm kan lære resten af Danmark, hvordan man kan gøre en del mere effektivt, blandt andet via forenkling.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Sebastian

FM 2017: Det sikreste sted i Europa

Inden Folkemødet lovede politiets kommunikationsansvarlige at Folkemødet ville blive det sikreste sted i Europa. Og det holdt stik.
I dag mandag kan politiet se tilbage til et Folkemøde med besøgsrekord og et meget lavt antal lovovertrædelser.

- Jeg synes det imponerende, at man kan samle så mange mennesker, som til Folkemødet, uden at det kommer til bataljer. Statistisk set skulle der ske noget mere end det, der har været tilfældet, når så mange mennesker er samlet, men folk har opført sig eksemplarisk, lyder det fra politiets kommunikationsansvarlige under Folkemødet, Mikael Schollert.

Han konstaterer, at det publikum, der kommer til Folkemødet vil dialog og ikke ballade.

Han fortæller, at en af politiets indsatsledere under Folkemødet fik en henvendelse fra et par "autonome typer".

- De to hilste pænt på indsatslederen og sagde, at det var dejligt befriende at kunne mødes i Allinge, uden at der blev kastet med brosten og slået med knipler.

- Og det er jo sådan det skal være, siger Mikael Schollert.

Aktuelle programmer på Play