Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:16Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
 • 22:40Helt i fisk - på torskejagt (G)Helt i Fisk-holdet er taget ud for at prøve og fange de torsk, som trækker ind til kysten fra dybet omkring Bornholm, men de kommer først om aftenen. Indtil da træner drengene til sæson-finalen , hvor havørreden jagtes for sidste gang.
 • 23:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
 • 00:40Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
 • 02:30Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
 • 03:50Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 04:30Stafetten - Mikkel Bach-Jensen (G)Mikkel Bach-Jensen har boet på Bornholm i 12 år. Han er nu bornholmsk gift, har to børn og bor i Rønne. Han arbejder på Gaarden ved Melstedgård. Mikkel Bach-Jensen mistede tidligt sin Far på grund af sygdom, og det har præget hans forhold til nære relationer siden: De skal plejes.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen

Klage har fået Bornholmtours i Ekstra Bladet

En vred sommerhusudlejer har valgt at klage over Bornholmtours. Manden var ikke tilfreds med sit sommerhus - Bornholmtours mener, at han ikke gav det en chance.
Bornholmtours er kommet på forsiden af Ekstra bladets hjemmeside - men ikke for positiv omtale.

Det er gæst Michael Lindgaard, der har klaget over det bornholmske udlejningsselskab.

Michael Lindggard havde lejet et sommerhus i to uger til 11.000 kr. gennem Bornholmtours, men da han ankom til sommerhuset d.2 juli fra Viborg, var han ikke tilfreds med det, han så.

- Sommerhuset var møgbeskidt, lugtede af fugt og var på ingen måde velegnet til udlejninger, siger Michael Lindgaard til Ekstra Bladet.

Michael Lindgaard kontaktede straks Bornholmtours, som sendte en mand ud for at se på sagen. Michael Lindgaard ville tilbydes et nyt sommerhus, men det tilbud fik han først efter 2,5 time, hvor han i mellemtiden havde booket et hotelværelse, som han mente at udlejningsbureauet nu måtte betale for. Det ville de ikke. Den hændelse har Michel Lindgaard valgt at klage over.

En klage som man ikke forstår hos Bornholmtours.

- Man kan ikke bare komme og sige, "her vil jeg ikke være", og så forvente at få sine penge tilbage. Man er nødt til at give det en chance, og hvis han så alligevel skal flyttes, så er det noget, der skal ske i dialog med os i forhold til, hvad vi kan tilbyde, fortæller Kirstin Blomgren, ejer af Bornholmtours.

Ifølge vicedirektør for Forbrugerrådet Tænk er det første man skal gøre, at henvende sig til bureauet, hvis man ikke er tilfreds med boligen, som Michael Lindgaard gjorde. Men da sommerhuslejeren ikke valgte, at takke ja til den alternative bolig som Bornholmtours endte med at give ham mulighed for, tror vicedirektøren ikke, at der vil være mulighed for medhold i Ankenævnet.


Aktuelle programmer på Play