Næste udsendelse: 23:55 Høring - Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen 2. del (G)

TV i dag

  • 22:10Høring - Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen 1. del (G)Folketingets Forsvarsudvalg høring om Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen med særlig fokus på ubåde.
  • 23:55Høring - Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen 2. del (G)Folketingets Forsvarsudvalg høring om Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen med særlig fokus på ubåde.
  • 01:35Møde i Region Hovedstaden d. 19. september 1. del (G)
  • 04:20Møde i Region Hovedstaden d. 19. september 2. del (G)
  • 05:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. september 3. del (G)

Færgeforsinkelser sendte passagerer med fly

Færgeforsinkelser har fået Færgen til at sende 10 passagerer med flyet, da færgen sejlede med en kortere forsinkelse end annonceret.
Tekniske problemer med Leonora Christina har givet forsinkelser hos Færgen hele dagen.

Det førte til, at en gruppe passagerer ikke kom med hurtigfærgen med planmæssig afgang 10:30, fordi færgen sejlede 10:40. Altså senere end planmæssigt, men tidligere, end den annoncerede halve times forsinkelse.

- Vi havde holdt fast i check in-tidspunktet, for at få færgen hurtigst muligt afsted, fordi vi har nogle kunder, der skal langt. Men der er altså nogen, der har lavet deres egne regler, fortæller terminalchef Jane Andreasen.

I den SMS, passagererne fik, fremgik check in-tidspunktet dog ikke, og derfor var der altså en større gruppe, der ikke kom med færgen.

Rederiet sendte i stedet de 10 gående passagerer med flyet klokken 13:50 i stedet.

Derudover var der fire biler, der heller ikke kom med, som kommer med en senere afgang, forklarer Jane Andreasen.

Aktuelle programmer på Play