Næste udsendelse: 23:55 Høring - Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen 2. del (G)

TV i dag

  • 22:10Høring - Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen 1. del (G)Folketingets Forsvarsudvalg høring om Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen med særlig fokus på ubåde.
  • 23:55Høring - Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen 2. del (G)Folketingets Forsvarsudvalg høring om Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen med særlig fokus på ubåde.
  • 01:35Møde i Region Hovedstaden d. 19. september 1. del (G)
  • 04:20Møde i Region Hovedstaden d. 19. september 2. del (G)
  • 05:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. september 3. del (G)

Kunstnere kan søge optagelse i ACAB

Nu er det igen tid til, at kunsthåndværkere kan søge om at komme med i Arts & Crafts Association Bornholm - et medlemskab, der kræver særlig godkendelse.
Arts & Crafts Association Bornholm (ACAP) lukker nu op for nye medlemmer, og fordi foreningen er en censureret forening kræver det en særlig godkendelse.

Interesserede professionelle kunsthåndværkere kan søge om optagelse ved at indsende op til ti fotos af sin kunst sammen med et CV. Det vil så blive bedømt af et udvalg bestående af Lars Kærulf Møller, direktør for Bornholms Kunstmuseum, Susanne Jøker Johnsen, udstillingsleder KADK og Bodil Busk Laursen, cand.mag. og tidligere direktør for Kunstindustrimuseet/Designmuseum Danmark.

- Denne procedure er med til at sikre den høje standard, der sammen med den store mangfoldighed, er kendetegnende for ACAB, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

ACAB består af 61 professionelle kunsthåndværkere med fast bopæl på Bornholm.

Aktuelle programmer på Play