Næste udsendelse: 23:55 Høring - Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen 2. del (G)

TV i dag

  • 22:10Høring - Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen 1. del (G)Folketingets Forsvarsudvalg høring om Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen med særlig fokus på ubåde.
  • 23:55Høring - Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen 2. del (G)Folketingets Forsvarsudvalg høring om Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen med særlig fokus på ubåde.
  • 01:35Møde i Region Hovedstaden d. 19. september 1. del (G)
  • 04:20Møde i Region Hovedstaden d. 19. september 2. del (G)
  • 05:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. september 3. del (G)

360: Deltag i debatten om folkeskolen

Den bornholmske folkeskole tilhører det grå midterfelt, når det kommer til karakterer og løft af elevernes faglighed. Men er det godt nok? Deltag i debatten.
En undersøgelse foretaget af VIVE for TV2 Regionerne viser, at den bornholmske folkeskole ligger i det grå midterfelt af skoler, når det kommer til karaktergennemsnit og skolernes evne til at løfte elevernes faglige niveau.

Men hvad er årsagen til, at Bornholm ikke klarer sig bedre, og hvordan kan vi løfte skolerne ud af midten og op i toppen?

Det er det Margrethe Kjellberg, der er formand for Børne- og Skoleudvalget, og formanden for Bornholms lærerforening, Christian Faurholdt Jeppesen skal diskutere i 360 i aften.

Du har også mulighed for at komme med din kommentar eller korte spørgsmål, som kan blive taget med undervejs i udsendelsen.

Skynd dig fluks over på TV 2/Bornholms facebookside og giv dit besyv med.

Aktuelle programmer på Play