Næste udsendelse: 23:55 Høring - Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen 2. del (G)

TV i dag

  • 22:10Høring - Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen 1. del (G)Folketingets Forsvarsudvalg høring om Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen med særlig fokus på ubåde.
  • 23:55Høring - Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen 2. del (G)Folketingets Forsvarsudvalg høring om Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen med særlig fokus på ubåde.
  • 01:35Møde i Region Hovedstaden d. 19. september 1. del (G)
  • 04:20Møde i Region Hovedstaden d. 19. september 2. del (G)
  • 05:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. september 3. del (G)

Så er der snart vand i Gudhjem Svømmehal

Svømmebassinet i Gudhjem Svømmehal har længe stået tomt efter en større renovering. Men nu er der atter ved at blive fyldt vand i bassinet.
Over 700.000 liter vand er lige nu ved at blive fyldt i svømmebassinet i Gudhjem Svømmehal. Bassinet har stået tomt over sommeren, fordi Gudhjem Svømmehal skulle have et rensningsanlæg, der kan rense mere og hurtigere end før.

- Genopfyldningen går lige efter planen. Vi begyndte klokken 9.00 i går morges, og vi fortsætter med at fylde vand i bassinet de næste seks dage, siger Michael Hoffmann, der er halinspektør i Gudhjem Svømmehal, og fortsætter:

- Det er dog en mere kompliceret proces at fylde vand i bassinet end som så. Lige nu fylder vi 50 liter vand i i minuttet. Derudover skal vandet være 25 grader varmt, og over de næste tre dage skal vandets temperatur så øges med én grad om dagen, fortæller halinspektøren.


Aktuelle programmer på Play