Næste udsendelse: 23:40 Næste uges tv (G)

TV i dag

 • 22:15Nyhedskavalkade (G)
 • 23:40Næste uges tv (G)
 • 23:50Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mathilde Mackowski
 • 00:1519.30Nyheder (G)
 • 00:25Nyhedskavalkade (G)
 • 01:50Billeddetektiverne (G)I dag viser Anette Eriksen fra Ø-arkivet gamle billeder fra hele Bornholm, mens Andre jensen fokuserer på havnene i Rønne.
 • 02:15Månedens foredrag - Finn Pedersen (G)Fhv. rektor Finn Pedersen fortæller om, hvordan forskellige nationer ser på hinanden.
 • 03:10Bornholmske Kirker - Østerlars Kirke (G)Bornholmske Kirker, vi er kommet til Østerlars Kirke.
 • 03:40 E65 (G)Denne gang starter tv-holdet i Ystad, hvor vi kigger nærmere på Saltsjöbadet. Og så får Johannamuseet i Skurup endnu et besøg.
 • 04:05BogForum med Vibeke Marx (G)Signe Ryge fra TV2 Fyn interviewer forfatter Vibeke Marx. Vibeke Marx er aktuel med romanen ”Af ingenting”. En roman om hittebarnet Drine, der vokser op på børnehjemmet Vibeshøj.
 • 04:35Søens folk (G)Andre Jensen er ny skibsfører på Skandinaviens største passagerfærge, der sejler i Nordsøen. Og selv en rutineret sømand, kan blive imponeret over havets kræfter, når skibet havner i en orkan. Niels-Jørn Jensen fortsætter sin beretning om de gamle fyrmestre på hammeren.
 • 05:05Bornholm knokler - Travbanen (G)De fleste kender til travløb og på Bornholm findes verdens mindste bane, men hvad sker der egentlig bag kulisserne på en løbsdag. Vi følger for én gangs skyld ikke hestene, men vi knokler løs med en række af de opgaver, som de mange ansætte udfører før, under og efter en løbsdag.

Bornholm.info i ny indpakning

Opdateret hjemmeside giver de bornholmske virksomheder helt nye muligheder for at markedsføre sig overfor turisterne.
Destination Bornholm er gået i luften med et helt nyt og banebrydende site. Det nye site giver de bornholmske virksomheder helt nye muligheder for at markedsføre sig overfor turisterne.

Det oplyser Destination Bornholm, der med økonomisk opbakning fra Bornholms Vækstforum har lanceret et nyt site som imødekommer turisternes behov før, under og efter ferien.

Hjemmesiden tager i sin opbygning konsekvensen af den udvikling vi har set henover de senere år; nemlig at bornholm.info bruges som én stor søgemaskine for Bornholms turisme. Søgefunktionen møder derfor også gæsten midt for forsiden.

Bornholm.info´s tidligere 2 hjemmesider, desktop samt mobilsite, er nu samlet til én stærk platform. Det øger Bornholms synlighed i søgemaskiner som fx Google. Indholdet tilpasses endvidere skærmstørrelsen på brugernes mobil, tablet eller computer og bliver dermed brugbart for gæster i alle typer situationer.

En række temasider på sitet, guider brugerne til at finde de virksomheder, events eller lign., der er relevant for netop deres type ferieønsker på øen. Samtidig åbner det nye site muligheden for at promovere ambassadører og influencers, både lokale, udenøs samt internationale og dermed blandt andet få presseomtale til at leve endnu længere.

Med 1,2 mill. årlige besøgende har sitet de senere år vist en markant vækst i antal besøgende og er derfor i dag en væsentlig faktor i arbejdet med at sikre kendskab og interesse til Bornholm og guide gæsterne igennem de mange oplevelsesmuligheder og praktiske oplysninger.

Efter lanceringen fortsætter projektet med forbedringer af sitet. Senere på året lanceres en app, som gør det muligt for turisten og den lokale bornholmer at findes events, attraktioner og øvrige virksomheder. App´en henter data fra bornholm.info.


Aktuelle programmer på Play