Næste udsendelse: 23:40 Næste uges tv (G)

TV i dag

 • 22:15Nyhedskavalkade (G)
 • 23:40Næste uges tv (G)
 • 23:50Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mathilde Mackowski
 • 00:1519.30Nyheder (G)
 • 00:25Nyhedskavalkade (G)
 • 01:50Billeddetektiverne (G)I dag viser Anette Eriksen fra Ø-arkivet gamle billeder fra hele Bornholm, mens Andre jensen fokuserer på havnene i Rønne.
 • 02:15Månedens foredrag - Finn Pedersen (G)Fhv. rektor Finn Pedersen fortæller om, hvordan forskellige nationer ser på hinanden.
 • 03:10Bornholmske Kirker - Østerlars Kirke (G)Bornholmske Kirker, vi er kommet til Østerlars Kirke.
 • 03:40 E65 (G)Denne gang starter tv-holdet i Ystad, hvor vi kigger nærmere på Saltsjöbadet. Og så får Johannamuseet i Skurup endnu et besøg.
 • 04:05BogForum med Vibeke Marx (G)Signe Ryge fra TV2 Fyn interviewer forfatter Vibeke Marx. Vibeke Marx er aktuel med romanen ”Af ingenting”. En roman om hittebarnet Drine, der vokser op på børnehjemmet Vibeshøj.
 • 04:35Søens folk (G)Andre Jensen er ny skibsfører på Skandinaviens største passagerfærge, der sejler i Nordsøen. Og selv en rutineret sømand, kan blive imponeret over havets kræfter, når skibet havner i en orkan. Niels-Jørn Jensen fortsætter sin beretning om de gamle fyrmestre på hammeren.
 • 05:05Bornholm knokler - Travbanen (G)De fleste kender til travløb og på Bornholm findes verdens mindste bane, men hvad sker der egentlig bag kulisserne på en løbsdag. Vi følger for én gangs skyld ikke hestene, men vi knokler løs med en række af de opgaver, som de mange ansætte udfører før, under og efter en løbsdag.

Søstjernen går i kage for BørneTelefonen

Den 12.oktober bager børnene i Børnehuset Søstjernen i Rønne kager til fordel for Børnetelefonen
Torsdag den 12. oktober kommer der med garanti at dufte rigtigt godt af bagværk i Børnehuset Søstjernen. Her skal børn og voksne bage kage for en god sag.

'Bag for en Sag' hedder projektet, som Børnehuset Søstjernen i Rønne er en del af. Bag projektet er BørneTelefonen der har mere end 80.000 kagebagende børn på landsplan til at støtte.

I Søstjernen er man mere end klar til at gå kageamok den 12.oktober.

- Børnene glæder sig til at lave en masse lækre kager. Vi har fortalt dem, at når vi skal lave kagerne, så gør vi det faktisk for at hjælpe andre børn, der måske ikke har det så godt. Og det er der mange af dem, der har fortalt til deres forældre. Så vi glæder os til at få besøg, så vi alle sammen er med til at gøre en forskel,” fortæller Lene Keil, der er pædagog i Børnehuset Søstjernen.

Når kagerne er bagt, så er det meningen at de skal sælges til forældre og venner. Overskuddet af disse penge går så til Børnetelefonen

'Bag for en Sag' har været afholdt siden 2005, og hos BørneTelefonen er man begejstret over, at det igen i år er muligt at lave en kagebage-dag.

- Vi er rigtig glade for, at så mange børn er med til at sørge for, at BørneTelefonen kan være der for alle børn og unge. Samtidig er Bag for en Sag en god mulighed for at tale med børnene om, at ikke alle børn i Danmark har det godt. På BørneTelefonen er der altid en voksen, der lytter og hjælper, siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår.

Sidste år blev der samlet 1,9 millioner kroner ind til BørneTelefonen.

Aktuelle programmer på Play