Næste udsendelse: 21:30 Julestrimler (G)

TV i dag

 • 21:00SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pia Kjærsgaard
 • 21:30Julestrimler (G)Per Rehfeldt og Per Lundager laver keramikkrus, mens Preben Jensen spiller til. Mikkel Marschall og Ingrid Boesen laver juledesserter, mens Mejse Egebjerg og Morten Pedholt tager pulsen på Store Torv i Rønne op til jul. De ser på juletræssalg med spejderne og temapynt med Lotte Hjorth, mens Basix synger Take Some Time
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Føllet (G)Sussi Glistrup driver hobbystutteriet Liselund ved Nylars med islandske heste. Hun har taget imod mange føl. Dette er nummer 15. Hopllen Skella er gået over tiden, og føllet kan komme når som helst
 • 22:20Mellem os i julehumør (G)
 • 23:00En dag på vandrerhjemmet (G)Andreas Bille Brahe er ny vært på Rønne vandrerhjem. Han starter sæsonen med eftervirkninger af et brækket ben - men alligevel fuld af gåpåmod.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pia Kjærsgaard
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Føllet (G)Sussi Glistrup driver hobbystutteriet Liselund ved Nylars med islandske heste. Hun har taget imod mange føl. Dette er nummer 15. Hopllen Skella er gået over tiden, og føllet kan komme når som helst
 • 00:20Mellem os i julehumør (G)
 • 01:00Sådanmark fra ugen der gik (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Christian Tafdrup
 • 01:30Sådanmark fra tirsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pelle Emil Hebsgaard og Julie Steincke
 • 02:00Sådanmark fra onsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pelle Emil Hebsgaard og Julie Steincke
 • 02:30Sådanmark fra torsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Tobias Hamann
 • 03:00Sådanmark fra fredag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich
 • 03:30Sådanmark fra lørdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mathilde Mackowski
 • 04:00Mens vi andre sover - Bageren (G)I denne serie følger vi dem der arbejder, mens vi andre ligger trygt under dynen og sover. I dette program er vi taget på arbejde med bagersvend Rasmus Madsen, der arbejder hos Konditorbageren i Rønne.
 • 04:15Mellem os i julehumør (G)Mellem Os er kommet i julestemning og flytter ud af studiet i Åkirkeby. Denne uge har vi sat vores mobile studie op i Østermarie, hvor vi får gæster, der fortæller om livet i byen og om, hvad de brænder for. Vi besøger også nogle af de mange foreninger, butikker og aktivitetssteder, som findes i Østermarie.
 • 05:00Bornholm knokler - Postbåden Peter (G)Mange tusinde turister og bornholmere tager hvert år til Christiansø, og en del af dem tager Postbåden Peter. Båden som igennem mange år har fragtet godt til og fra danmarks østligste punkt, men hvad laver man egentlig som skipper og bedstemand ombord på det gamle træskib? Det finder vi ud af i dag i Bornholm Knokler.

Rasmus Quaade skifter til BHS-Almeborg Bornholm

Det bornholmske cykelhold har offentliggjort en ny rytter. Der er tale om den danske cykelrytter Rasmus Quaade.
BHS-Almeborg Bornholm har offentliggjort en ny rytter til næste sæson. Den nye tilføjelse til det bornholmske hold er Rasmus Quaade.

Den 27-årige temporytter kørte i sidste sæson for Team Giant - Castelli, og han har tidligere vundet DM i enkeltstart, sølv ved VM for U23 ryttere og en OL-medalje ved OL i Rio i 2016. Det bornholmske holds sportsdirektør er også begejstret for den nye tilføjelse.

- Det er fantastisk, at det er lykkedes os at hente en profil som Rasmus Quaade til holdet. Han har mange kvaliteter, som vi får hårdt brug for på vores hold. Han er en klasserytter, som kan køre enkelstarter, i udbrud, etapeløb samt meget mere. Jeg synes han har udviklet sig meget som rytter i år, og jeg tror da også, at vores hold har en række kvaliteter, som kan være med til at gøre ham endnu bedre. Med både Rasmus Quaade og Martin Toft Madsen på holdet, må vi nu bestemt gå efter at vinde DM i holdtidskørsel, hvor vi tidligere har vundet både sølv og bronze, skriver Christian Juul Andreasen i en pressemeddelelse.

I løbet af sin karriere har Quaade kørt for flere danske kontinentalhold, men han har også kørt på flere professionelle kontinentalhold. I 2015 kørte den stærke temporytter for Cult Energy, mens han i 2016 stillede til start for det tyske hold, Stölting Service Group.

Ramus Quaade har i denne sæson taget en UCI-sejr. Det skete, da han kørte først over målstregen på 3. etape af det franske løb, Ronde de l'Oise. Og han glæder sig til at komme i gang med den bornholmske cykelkarriere.

- Jeg har stadig ambitioner om at være en stærk temporytter og komme til VM, og måske igen at komme ud til det store udland igen i fremtiden. Jeg er stadig sulten efter at opnå store mål, og jeg synes bestemt ikke, man er færdig, fordi man er fyldt 27 år. Jeg glæder mig til, at jeg forhåbentlig skal opnå store ting sammen med mine nye holdkammerater på BHS-Almeborg Bornholm, lyder det fra Rasmus Quaade.

Rasmus Quaades første hold var Blue Water - Cycling For Health i 2009.

Aktuelle programmer på Play