Næste udsendelse: 20:58 Vejret i morgen (G)

TV i dag

 • 20:25Bornholm knokler - Zurface 2:2 (G)På Rabækken i Rønne ligger Zurface. Her bearbejder man meget af den granit, der hentes op istenbruddene rundt om på øen. I dette afsnit af Bornholm Knokler brænder, hugger og skærer vi os igennem den bornholmske granit og arbejder på en kantsten, som gerne en dag skal finde sin vej ud i virkeligheden.
 • 20:58Vejret i morgen (G)
 • 20:59På bølgelængde med hele verden (G)I dag er det en selvfølge at komme i kontakt med hele verden via mobiltelefon og emails. Men for radioamatørerne er det en sport at mødes med andre på den samme frekvens. Og jo længere, man kan række med sit sendeudstyr, jo bedre. Vi tager på besøg hos Svend Erik Kofod i Rønne for at lytte med, når han er på bølgelængde med hele verden.
 • 21:25Vasagaard - stenalderens store mysterium 3:3 (G)Ved Vasagård på Sydbornholm arbejder arkæologer med at udgrave en kæmpestor stenalderplads. Vi har fulgt dem gennem hele 2017. Bornholms Museum venter denne gang fint besøg på sæsonens udgravninger, for dronningen kommer forbi. Se, hvordan det går i 3. afsnit af Vasagård - stenalderens store mysterium.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)Mellem Os i Sommerlandet tager fredag på campingtur, hvor vi skal følge livet på en campingplads. Vi besøger blandt andet campingpladsens ejer for at høre om dagligdagens mange gøremål, og så kommer en af øens dygtige gourmetkokke forbi og laver campinggourmet.
 • 22:55Bornholm knokler - Zurface 2:2 (G)På Rabækken i Rønne ligger Zurface. Her bearbejder man meget af den granit, der hentes op istenbruddene rundt om på øen. I dette afsnit af Bornholm Knokler brænder, hugger og skærer vi os igennem den bornholmske granit og arbejder på en kantsten, som gerne en dag skal finde sin vej ud i virkeligheden.
 • 23:20På bølgelængde med hele verden (G)I dag er det en selvfølge at komme i kontakt med hele verden via mobiltelefon og emails. Men for radioamatørerne er det en sport at mødes med andre på den samme frekvens. Og jo længere, man kan række med sit sendeudstyr, jo bedre. Vi tager på besøg hos Svend Erik Kofod i Rønne for at lytte med, når han er på bølgelængde med hele verden.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:05Mellem os i Sommerlandet (G)Mellem Os i Sommerlandet tager fredag på campingtur, hvor vi skal følge livet på en campingplads. Vi besøger blandt andet campingpladsens ejer for at høre om dagligdagens mange gøremål, og så kommer en af øens dygtige gourmetkokke forbi og laver campinggourmet.
 • 00:55Bornholm knokler - Zurface 2:2 (G)På Rabækken i Rønne ligger Zurface. Her bearbejder man meget af den granit, der hentes op istenbruddene rundt om på øen. I dette afsnit af Bornholm Knokler brænder, hugger og skærer vi os igennem den bornholmske granit og arbejder på en kantsten, som gerne en dag skal finde sin vej ud i virkeligheden.
 • 01:20På bølgelængde med hele verden (G)I dag er det en selvfølge at komme i kontakt med hele verden via mobiltelefon og emails. Men for radioamatørerne er det en sport at mødes med andre på den samme frekvens. Og jo længere, man kan række med sit sendeudstyr, jo bedre. Vi tager på besøg hos Svend Erik Kofod i Rønne for at lytte med, når han er på bølgelængde med hele verden.
 • 01:50Vasagaard - stenalderens store mysterium 3:3 (G)Ved Vasagård på Sydbornholm arbejder arkæologer med at udgrave en kæmpestor stenalderplads. Vi har fulgt dem gennem hele 2017. Bornholms Museum venter denne gang fint besøg på sæsonens udgravninger, for dronningen kommer forbi. Se, hvordan det går i 3. afsnit af Vasagård - stenalderens store mysterium.
 • 02:20EKKO - Bioblitz (G)Hvor mange dyr, planter, fugle og svampe kan 15 eksperter finde i Svartingedal i løbet af et døgn? Det spørgsmål svarer Fugleværnsfonden på under deres første Bioblitz på Bornholm. Naturprogrammet Ekko følger med.
 • 03:00Sprogblomster (G)TV 2/Bornholms sprogleg, hvor to hold dyster om at gætte hinandens ord fra det bornholmske ordlager.
 • 03:40Mens vi andre sover - Postbuddet (G)I denne serie følger vi dem der arbejder, mens vi andre ligger trygt under dynen og sover. I dette program er vi taget på arbejde med pakkeposten, der står for at omdele pakker på Bornholm.
 • 04:30Kryb og kravl: De ubudne og de indbudte (G)Nogle insekter er indbudte, og vi poster millioner i at udsætte arter, der tidligere har levet her – eghjorten og mørk pletvinge. Andre er ubudne og kommer hertil som blinde passagerer og ender i Randers havn.

Rasmus Quaade skifter til BHS-Almeborg Bornholm

Det bornholmske cykelhold har offentliggjort en ny rytter. Der er tale om den danske cykelrytter Rasmus Quaade.
BHS-Almeborg Bornholm har offentliggjort en ny rytter til næste sæson. Den nye tilføjelse til det bornholmske hold er Rasmus Quaade.

Den 27-årige temporytter kørte i sidste sæson for Team Giant - Castelli, og han har tidligere vundet DM i enkeltstart, sølv ved VM for U23 ryttere og en OL-medalje ved OL i Rio i 2016. Det bornholmske holds sportsdirektør er også begejstret for den nye tilføjelse.

- Det er fantastisk, at det er lykkedes os at hente en profil som Rasmus Quaade til holdet. Han har mange kvaliteter, som vi får hårdt brug for på vores hold. Han er en klasserytter, som kan køre enkelstarter, i udbrud, etapeløb samt meget mere. Jeg synes han har udviklet sig meget som rytter i år, og jeg tror da også, at vores hold har en række kvaliteter, som kan være med til at gøre ham endnu bedre. Med både Rasmus Quaade og Martin Toft Madsen på holdet, må vi nu bestemt gå efter at vinde DM i holdtidskørsel, hvor vi tidligere har vundet både sølv og bronze, skriver Christian Juul Andreasen i en pressemeddelelse.

I løbet af sin karriere har Quaade kørt for flere danske kontinentalhold, men han har også kørt på flere professionelle kontinentalhold. I 2015 kørte den stærke temporytter for Cult Energy, mens han i 2016 stillede til start for det tyske hold, Stölting Service Group.

Ramus Quaade har i denne sæson taget en UCI-sejr. Det skete, da han kørte først over målstregen på 3. etape af det franske løb, Ronde de l'Oise. Og han glæder sig til at komme i gang med den bornholmske cykelkarriere.

- Jeg har stadig ambitioner om at være en stærk temporytter og komme til VM, og måske igen at komme ud til det store udland igen i fremtiden. Jeg er stadig sulten efter at opnå store mål, og jeg synes bestemt ikke, man er færdig, fordi man er fyldt 27 år. Jeg glæder mig til, at jeg forhåbentlig skal opnå store ting sammen med mine nye holdkammerater på BHS-Almeborg Bornholm, lyder det fra Rasmus Quaade.

Rasmus Quaades første hold var Blue Water - Cycling For Health i 2009.

Aktuelle programmer på Play