Næste udsendelse: 23:40 Næste uges tv (G)

TV i dag

 • 22:15Nyhedskavalkade (G)
 • 23:40Næste uges tv (G)
 • 23:50Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mathilde Mackowski
 • 00:1519.30Nyheder (G)
 • 00:25Nyhedskavalkade (G)
 • 01:50Billeddetektiverne (G)I dag viser Anette Eriksen fra Ø-arkivet gamle billeder fra hele Bornholm, mens Andre jensen fokuserer på havnene i Rønne.
 • 02:15Månedens foredrag - Finn Pedersen (G)Fhv. rektor Finn Pedersen fortæller om, hvordan forskellige nationer ser på hinanden.
 • 03:10Bornholmske Kirker - Østerlars Kirke (G)Bornholmske Kirker, vi er kommet til Østerlars Kirke.
 • 03:40 E65 (G)Denne gang starter tv-holdet i Ystad, hvor vi kigger nærmere på Saltsjöbadet. Og så får Johannamuseet i Skurup endnu et besøg.
 • 04:05BogForum med Vibeke Marx (G)Signe Ryge fra TV2 Fyn interviewer forfatter Vibeke Marx. Vibeke Marx er aktuel med romanen ”Af ingenting”. En roman om hittebarnet Drine, der vokser op på børnehjemmet Vibeshøj.
 • 04:35Søens folk (G)Andre Jensen er ny skibsfører på Skandinaviens største passagerfærge, der sejler i Nordsøen. Og selv en rutineret sømand, kan blive imponeret over havets kræfter, når skibet havner i en orkan. Niels-Jørn Jensen fortsætter sin beretning om de gamle fyrmestre på hammeren.
 • 05:05Bornholm knokler - Travbanen (G)De fleste kender til travløb og på Bornholm findes verdens mindste bane, men hvad sker der egentlig bag kulisserne på en løbsdag. Vi følger for én gangs skyld ikke hestene, men vi knokler løs med en række af de opgaver, som de mange ansætte udfører før, under og efter en løbsdag.

"Edith Piaf" kommer til Bornholm

I næste uge bliver det muligt at opleve en forestilling på Rønne Theater om Edith Piaf's franske univers.
"Edith Piaf - Kærlighed, morfin og mirakler" er titlen på det teaterstykke, som vil være muligt at se næste onsdag, d. 11. oktober, på Rønne Theater. Forestillingen er arrangeret af Teaterforeningen Bornholm, der selv så stykket tilbage i november. De har fået Thurø Musikteater til øen for at give gæsterne en rejse til Edith Piaf's univers.

De skriver selv om forestillingen i en pressemeddelelse:

"Undertitlen på forestillingen er “Fra gadesanger til legende”. Edith Piaf bliver levende igennem små monologer, anekdoter og en fortolkning af hendes sange. Vi får et indblik i den lille kvindes korte, men intense liv. Udvalg af hendes sange er grundlaget for den dramaturgiske fortælling om et ensomt søgende menneske, hvis skæbne ikke kun indeholder succes og stjernestatus.

Edith Piaf blev født under en lygtepæl på fortovet i en af Paris´s gader. Vi følger hendes ensomme og hårde tilværelse i stadig søgen og længsel efter kærlighed. I forestillingen fortælles historien så rent som muligt i en næsten kronologisk rækkefølge. Skiftende scenearrangementer, hvori også musikeren har en dramaturgisk afgørende rolle, kombineret med enkle spillede scener, er grundlaget for musikforestillingen. Lyden veksler imellem akustisk lyd til brugen af mikrofon og forstærker.
Et uddrag af de store scener fra Piaf´s kunstneriske virke beskriver hendes vej fra gadesanger til legende på det auditive plan. Samtidig skaber den, understøttet af en enkel lyssætning, sansefulde billeder af Edith Piaf´s liv- som publikum glimtvis får indblik i."

Der er to medvirkende i stykket - Uta Motz og Anders Allentoft, der begge er skuespillere og musikere.

Aktuelle programmer på Play