Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

 • 23:00En dag på vandrerhjemmet (G)Andreas Bille Brahe er ny vært på Rønne vandrerhjem. Han starter sæsonen med eftervirkninger af et brækket ben - men alligevel fuld af gåpåmod.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pia Kjærsgaard
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Føllet (G)Sussi Glistrup driver hobbystutteriet Liselund ved Nylars med islandske heste. Hun har taget imod mange føl. Dette er nummer 15. Hopllen Skella er gået over tiden, og føllet kan komme når som helst
 • 00:20Mellem os i julehumør (G)
 • 01:00Sådanmark fra ugen der gik (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Christian Tafdrup
 • 01:30Sådanmark fra tirsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pelle Emil Hebsgaard og Julie Steincke
 • 02:00Sådanmark fra onsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pelle Emil Hebsgaard og Julie Steincke
 • 02:30Sådanmark fra torsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Tobias Hamann
 • 03:00Sådanmark fra fredag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich
 • 03:30Sådanmark fra lørdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mathilde Mackowski
 • 04:00Mens vi andre sover - Bageren (G)I denne serie følger vi dem der arbejder, mens vi andre ligger trygt under dynen og sover. I dette program er vi taget på arbejde med bagersvend Rasmus Madsen, der arbejder hos Konditorbageren i Rønne.
 • 04:15Mellem os i julehumør (G)Mellem Os er kommet i julestemning og flytter ud af studiet i Åkirkeby. Denne uge har vi sat vores mobile studie op i Østermarie, hvor vi får gæster, der fortæller om livet i byen og om, hvad de brænder for. Vi besøger også nogle af de mange foreninger, butikker og aktivitetssteder, som findes i Østermarie.
 • 05:00Bornholm knokler - Postbåden Peter (G)Mange tusinde turister og bornholmere tager hvert år til Christiansø, og en del af dem tager Postbåden Peter. Båden som igennem mange år har fragtet godt til og fra danmarks østligste punkt, men hvad laver man egentlig som skipper og bedstemand ombord på det gamle træskib? Det finder vi ud af i dag i Bornholm Knokler.

Studerende demonsterer mod besparelser

De studerende fra HHX, HTX og STX går i dag sammen om at nedlægge undervisningen. Det gør de i protest over besparelser på uddannelsesområdet.
Når klokken ringer ind efter frokost, forbliver de fleste klasseværelser på Bornholms ungdomsuddannelser formentlig tomme. Eleverne fra HHX, HTX og STX har nemlig varslet, at de nedlægger undervisningen fra klokken 12. Det skriver repræsentanter fra de tre elevråd i en pressemeddelelse.

- De mange besparelser på Danmarks uddannelser betyder, at vi unge, os der er Danmarks fremtid, bliver så ringere uddannet, at vi ikke vil kunne stå med samme lige muligheder, som vi ellers ville have haft, og Danmark vil ikke kunne konkurrere på samme høje niveau internationalt, som vi kan nu, skriver de i pressemeddelelsen.

Det har nu fået de tre uddannelser til at gå sammen. I stedet for at deltage i den planlagte undervisning er der planlagt demonstration på Store Torv i Rønne.

- Regeringen må indse, at lappeløsninger ikke er måden hvorpå vi fremtidssikrer Danmark, tværtimod. Vi bliver nødt til at sige stop nu, mens der stadig er kvalitet at kæmpe for. Vi er nødt til at råbe op nu, mens der stadig er tid til at få politikerne til at indse vigtigheden af at hæve kvaliteten af uddannelserne, i stedet for at sænke den. Vi er nødt til at stå sammen og vise at ungdommen stadig har ambitioner for Danmark og for vor alles fremtid!

Det er ikke kun på Bornholm, de studerende demonstrerer. I København, Aarhus, Odense og Aalborg vil de studerende ligeledes samles.

Aktuelle programmer på Play