Næste udsendelse: 23:40 Næste uges tv (G)

TV i dag

 • 22:15Nyhedskavalkade (G)
 • 23:40Næste uges tv (G)
 • 23:50Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mathilde Mackowski
 • 00:1519.30Nyheder (G)
 • 00:25Nyhedskavalkade (G)
 • 01:50Billeddetektiverne (G)I dag viser Anette Eriksen fra Ø-arkivet gamle billeder fra hele Bornholm, mens Andre jensen fokuserer på havnene i Rønne.
 • 02:15Månedens foredrag - Finn Pedersen (G)Fhv. rektor Finn Pedersen fortæller om, hvordan forskellige nationer ser på hinanden.
 • 03:10Bornholmske Kirker - Østerlars Kirke (G)Bornholmske Kirker, vi er kommet til Østerlars Kirke.
 • 03:40 E65 (G)Denne gang starter tv-holdet i Ystad, hvor vi kigger nærmere på Saltsjöbadet. Og så får Johannamuseet i Skurup endnu et besøg.
 • 04:05BogForum med Vibeke Marx (G)Signe Ryge fra TV2 Fyn interviewer forfatter Vibeke Marx. Vibeke Marx er aktuel med romanen ”Af ingenting”. En roman om hittebarnet Drine, der vokser op på børnehjemmet Vibeshøj.
 • 04:35Søens folk (G)Andre Jensen er ny skibsfører på Skandinaviens største passagerfærge, der sejler i Nordsøen. Og selv en rutineret sømand, kan blive imponeret over havets kræfter, når skibet havner i en orkan. Niels-Jørn Jensen fortsætter sin beretning om de gamle fyrmestre på hammeren.
 • 05:05Bornholm knokler - Travbanen (G)De fleste kender til travløb og på Bornholm findes verdens mindste bane, men hvad sker der egentlig bag kulisserne på en løbsdag. Vi følger for én gangs skyld ikke hestene, men vi knokler løs med en række af de opgaver, som de mange ansætte udfører før, under og efter en løbsdag.

Flyt Folkemødet til august

For meget af det, der sker på Folkemødet, bliver på Bornholm. Derfor bør man flytte Folkemødet til august, så det er tættere på det nye folketingsår, mener debattør.
Nye ideer udvikles og diskuteres på Folkemødet, der afholdes hvert år i juni. Men for meget af det går tabt hen over den lange sommerferie. Det skriver Ole Schmidt, selvstændig rådgiver, i et indlæg på altinget.dk.

- Men selv om der bliver lyttet og diskuteret flittigt, oplever jeg også en tendens til, at ”hvad der sker på Bornholm, bliver på Bornholm”. Mange gode tanker og ideer drukner simpelthen i det store kollektive hul, vi kalder sommerferien, skriver Ole Schmidt, der er selvstændig rådgiver, i et debatindlæg på altinget.dk

Derfor mener han, at man bør flytte Folkemødet tættere på starten af det nye folketingsår.

- Folkemødet er en stor energiudladning, hvor alle er i fuld fart i 2-3 dage – og når man kommer hjem på kontoret, skal man i gang med at rydde op, og pludselig er skoleferien i gang, og så er det umuligt at samle mere end 2 mennesker til et møde før midt i august, skriver Ole Schmidt og fortsætter:

- Samtidig betyder placeringen i juni, at folketingsåret lige er overstået, og det er absolut ikke tiden til at præsentere nye ideer eller udspil. Det gør man først efter sommergruppemøderne i august, som markerer starten på det nye politiske år.

Ole Schmidt mener derfor, at et Folkemøde i august ville være bedre for alle.

Aktuelle programmer på Play