Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

 • 23:00En dag på vandrerhjemmet (G)Andreas Bille Brahe er ny vært på Rønne vandrerhjem. Han starter sæsonen med eftervirkninger af et brækket ben - men alligevel fuld af gåpåmod.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pia Kjærsgaard
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Føllet (G)Sussi Glistrup driver hobbystutteriet Liselund ved Nylars med islandske heste. Hun har taget imod mange føl. Dette er nummer 15. Hopllen Skella er gået over tiden, og føllet kan komme når som helst
 • 00:20Mellem os i julehumør (G)
 • 01:00Sådanmark fra ugen der gik (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Christian Tafdrup
 • 01:30Sådanmark fra tirsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pelle Emil Hebsgaard og Julie Steincke
 • 02:00Sådanmark fra onsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pelle Emil Hebsgaard og Julie Steincke
 • 02:30Sådanmark fra torsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Tobias Hamann
 • 03:00Sådanmark fra fredag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich
 • 03:30Sådanmark fra lørdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mathilde Mackowski
 • 04:00Mens vi andre sover - Bageren (G)I denne serie følger vi dem der arbejder, mens vi andre ligger trygt under dynen og sover. I dette program er vi taget på arbejde med bagersvend Rasmus Madsen, der arbejder hos Konditorbageren i Rønne.
 • 04:15Mellem os i julehumør (G)Mellem Os er kommet i julestemning og flytter ud af studiet i Åkirkeby. Denne uge har vi sat vores mobile studie op i Østermarie, hvor vi får gæster, der fortæller om livet i byen og om, hvad de brænder for. Vi besøger også nogle af de mange foreninger, butikker og aktivitetssteder, som findes i Østermarie.
 • 05:00Bornholm knokler - Postbåden Peter (G)Mange tusinde turister og bornholmere tager hvert år til Christiansø, og en del af dem tager Postbåden Peter. Båden som igennem mange år har fragtet godt til og fra danmarks østligste punkt, men hvad laver man egentlig som skipper og bedstemand ombord på det gamle træskib? Det finder vi ud af i dag i Bornholm Knokler.

Døgnrapport: Tyveri og færdselsforseelser

Politiets døgnrapport indeholder både tyveri af spiritus og færdselsforseelser.

Uddraget af politiets døgnrapport indeholder følgende:

Færdsel:

En borger fik torsdag klokken 12.15 inddraget nummerpladerne til sin bil. Politiets ANPG (Automatisk NummerPlade Genkender) spottede, at bilen ikke var forsikret, og en opringning til forsikringsselskabet bekræftede sagen. Ejeren fik udleveret pladerne igen, efter forsikringen var betalt.

En 27-årig mand fra Aakirkeby blev torsdag klokken 12.30 standset i bil på Aakirkebyvej i Rønne, fordi hverken fører eller passager anvendte sikkerhedssele. Fører virkede påvirket, og en narkometertest gav da også udslag, så han måtte en tur med på hospitalet for at få udtaget en blodprøve.

Tyveri:

Fredag den 22. september er der stjålet 3 flasker spiritus fra Dagli'Brugsen i Gudhjem.

Søndag den 1. oktober mellem klokken 14.30 og klokken 17 er der stjålet en nettopose fra en trailer parkeret på Tinghuspladsen i Rønne. Posen indeholdt blandt andet en metalkasse med engle, gaffatape og nøgleringe.

Fredag den 29. september mellem klokken 10.30 og klokken 11.30 er en bordeaux kuffert stjålet fra bagagevognen ved Færgen. Kufferten indeholdt tøj og sko samt lader og kabel til iPhone 6.


Aktuelle programmer på Play