Næste udsendelse: 22:55 Hjemme i Rø (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)Mellem os i sommerlandet er i denne uge rykket til den østlige del af Bornholm. I aften ser vi tilbage i tiden i Stammers Halles Badehotels baghave, hvor der engang levede vilde dyr og besøger danmarks ældste legeland, Brændesgårdshaven, der, siden der kom nye ejere til, har arbejdet hårdt for at få mere af havens gamle sjæl frem.
 • 22:55Hjemme i Rø (G)Vi har alle hjemme et sted. Christian Ribergaard er denne gang taget til Rø for at se, hvem der har hjemme her.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)Mellem os i sommerlandet er i denne uge rykket til den østlige del af Bornholm. I aften ser vi tilbage i tiden i Stammers Halles Badehotels baghave, hvor der engang levede vilde dyr og besøger danmarks ældste legeland, Brændesgårdshaven, der, siden der kom nye ejere til, har arbejdet hårdt for at få mere af havens gamle sjæl frem.
 • 00:55Hjemme i Rø (G)Vi har alle hjemme et sted. Christian Ribergaard er denne gang taget til Rø for at se, hvem der har hjemme her.
 • 01:40Skjulte Fortællinger (G)Bornholm gemmer spændende historier over alt på øen. De er ikke altid lige lette at finde. I programmerne Skjulte Fortællinger følger vi med Christina Seehusen rundt på Bornholm og finder de steder på øen som de fleste kender men som de færreste kender historien bag. I fjerde program besøger vi blandt andet Salomons Kapel og Østermarie Kirke. Det handler nemlig om hellige steder fra kristen tid.
 • 02:05EKKO (G)I en have i Aarsdale har den meget sjældne Svalehale valgt at lægge sine æg. Svalehalen har ellers været uddød på Bornholm i 40 år, og der har kun været ganske få observationer siden. Men nu er den her - igen.
 • 02:45Sprogblomster (G)Der er nye ansigter på både dame- og herrehold, ellers er alt ved det gamle. Vi besøger Keld Nielsen på Bornholms Tekniske Samling. Har børn fra 1. klasse på Paradisbakkeskolen i Nexø til at gætte et bornholmsk ord, og ikke mindst heftige løgnehistorier i en omgang Ræjtjit eller Forkjert.
 • 03:30Ude i kulden: Når sneen falder (G)Kom med "Ud i kulden" med Anders Kofoed, som ser på overlevelsesstrategier i naturen.
 • 04:00De unge iværksættere (G)Der har længe været et fokus på iværksætteri på Bornholm og i dette program kigger vi på de unge iværksættere. Vi har fulgt fem virksomheder af bornholmere mellem 19-26 år, og mødtes med eksperter indenfor den verden, blandt andet Martin Thorborg - en af Danmarks mest succesfulde iværksættere, der har et sommerhus på Bornholm.
 • 04:35Kryb og kravl: Med pletter og køller (G)Første program om insekter og småkravl i Danmark. Morten Top tager rundt i landet for at finde 7 forskellige arter af køllesværmere, som er nogle af vores smukkeste, men også giftigste sommerfugle.

NB Bornholm i topkamp mod Union ovre

Union er på førstepladsen i Københavnsserien i fodbold - men NB Bornholm kommer på delt førsteplads med en sejr lørdag. Rønne fB får samtidig besøg af Prespa.
I starten af juni spillede Union og NB Bornholm en ren finale, om at slutte på den andenplads, som giver oprykningskampe til Danmarksserien.

Union vandt og sluttede på andenpladsen - men rykkede ikke op i Danmarksserien - og nu mødes de to hold atter på Genforeningspladsen ved Bellahøj i København.

Lørdag eftermiddag 15.30 løber de to mandskaber ind på den flotte kunstgræsbane, på det stadion, som deler Nørrebro, Frederiksberg og Bellahøj. De gulblusede fra Nexø tabte for en uge siden udekampen til Prespa på Østerbro. Så der er brug for point - og allerbedst tre af slagsen, når Claudi & co. møder de boldsikre spillere fra Union.

Det må blive vilje og pres på boldholderen, som er løsningen for bornholmerne. Hvis Unions playmaker - brasilianeren Paulo Fernando - og kantspillerne får den fornødne ro til at skabe chancerne, ja så er Union det bedst spillende hold i Københavnsserien.

NB Bornholm har også den helt særlige styrke i dødbold-situationerne, hvor holdet meget ofte scorer. Så spænding før topkampen i morgen.

Rønne fB får samtidig besøg af netop Prespa. Den makedonske klub har vundet de seneste tre kampe - men De Sorte Helte er også godt spillende for tiden, og vandt for en uge siden hele 8-1 over bundholdet Sundby. Alexander Pedersen ligner en afløser på midtbanen, for Michael Nielsen, som er på studietur.

Aktuelle programmer på Play