Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

 • 23:00En dag på vandrerhjemmet (G)Andreas Bille Brahe er ny vært på Rønne vandrerhjem. Han starter sæsonen med eftervirkninger af et brækket ben - men alligevel fuld af gåpåmod.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pia Kjærsgaard
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Føllet (G)Sussi Glistrup driver hobbystutteriet Liselund ved Nylars med islandske heste. Hun har taget imod mange føl. Dette er nummer 15. Hopllen Skella er gået over tiden, og føllet kan komme når som helst
 • 00:20Mellem os i julehumør (G)
 • 01:00Sådanmark fra ugen der gik (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Christian Tafdrup
 • 01:30Sådanmark fra tirsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pelle Emil Hebsgaard og Julie Steincke
 • 02:00Sådanmark fra onsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pelle Emil Hebsgaard og Julie Steincke
 • 02:30Sådanmark fra torsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Tobias Hamann
 • 03:00Sådanmark fra fredag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich
 • 03:30Sådanmark fra lørdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mathilde Mackowski
 • 04:00Mens vi andre sover - Bageren (G)I denne serie følger vi dem der arbejder, mens vi andre ligger trygt under dynen og sover. I dette program er vi taget på arbejde med bagersvend Rasmus Madsen, der arbejder hos Konditorbageren i Rønne.
 • 04:15Mellem os i julehumør (G)Mellem Os er kommet i julestemning og flytter ud af studiet i Åkirkeby. Denne uge har vi sat vores mobile studie op i Østermarie, hvor vi får gæster, der fortæller om livet i byen og om, hvad de brænder for. Vi besøger også nogle af de mange foreninger, butikker og aktivitetssteder, som findes i Østermarie.
 • 05:00Bornholm knokler - Postbåden Peter (G)Mange tusinde turister og bornholmere tager hvert år til Christiansø, og en del af dem tager Postbåden Peter. Båden som igennem mange år har fragtet godt til og fra danmarks østligste punkt, men hvad laver man egentlig som skipper og bedstemand ombord på det gamle træskib? Det finder vi ud af i dag i Bornholm Knokler.

NB Bornholm i topkamp mod Union ovre

Union er på førstepladsen i Københavnsserien i fodbold - men NB Bornholm kommer på delt førsteplads med en sejr lørdag. Rønne fB får samtidig besøg af Prespa.
I starten af juni spillede Union og NB Bornholm en ren finale, om at slutte på den andenplads, som giver oprykningskampe til Danmarksserien.

Union vandt og sluttede på andenpladsen - men rykkede ikke op i Danmarksserien - og nu mødes de to hold atter på Genforeningspladsen ved Bellahøj i København.

Lørdag eftermiddag 15.30 løber de to mandskaber ind på den flotte kunstgræsbane, på det stadion, som deler Nørrebro, Frederiksberg og Bellahøj. De gulblusede fra Nexø tabte for en uge siden udekampen til Prespa på Østerbro. Så der er brug for point - og allerbedst tre af slagsen, når Claudi & co. møder de boldsikre spillere fra Union.

Det må blive vilje og pres på boldholderen, som er løsningen for bornholmerne. Hvis Unions playmaker - brasilianeren Paulo Fernando - og kantspillerne får den fornødne ro til at skabe chancerne, ja så er Union det bedst spillende hold i Københavnsserien.

NB Bornholm har også den helt særlige styrke i dødbold-situationerne, hvor holdet meget ofte scorer. Så spænding før topkampen i morgen.

Rønne fB får samtidig besøg af netop Prespa. Den makedonske klub har vundet de seneste tre kampe - men De Sorte Helte er også godt spillende for tiden, og vandt for en uge siden hele 8-1 over bundholdet Sundby. Alexander Pedersen ligner en afløser på midtbanen, for Michael Nielsen, som er på studietur.

Aktuelle programmer på Play