Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

 • 23:00En dag på vandrerhjemmet (G)Andreas Bille Brahe er ny vært på Rønne vandrerhjem. Han starter sæsonen med eftervirkninger af et brækket ben - men alligevel fuld af gåpåmod.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pia Kjærsgaard
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Føllet (G)Sussi Glistrup driver hobbystutteriet Liselund ved Nylars med islandske heste. Hun har taget imod mange føl. Dette er nummer 15. Hopllen Skella er gået over tiden, og føllet kan komme når som helst
 • 00:20Mellem os i julehumør (G)
 • 01:00Sådanmark fra ugen der gik (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Christian Tafdrup
 • 01:30Sådanmark fra tirsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pelle Emil Hebsgaard og Julie Steincke
 • 02:00Sådanmark fra onsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Pelle Emil Hebsgaard og Julie Steincke
 • 02:30Sådanmark fra torsdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Tobias Hamann
 • 03:00Sådanmark fra fredag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich
 • 03:30Sådanmark fra lørdag (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mathilde Mackowski
 • 04:00Mens vi andre sover - Bageren (G)I denne serie følger vi dem der arbejder, mens vi andre ligger trygt under dynen og sover. I dette program er vi taget på arbejde med bagersvend Rasmus Madsen, der arbejder hos Konditorbageren i Rønne.
 • 04:15Mellem os i julehumør (G)Mellem Os er kommet i julestemning og flytter ud af studiet i Åkirkeby. Denne uge har vi sat vores mobile studie op i Østermarie, hvor vi får gæster, der fortæller om livet i byen og om, hvad de brænder for. Vi besøger også nogle af de mange foreninger, butikker og aktivitetssteder, som findes i Østermarie.
 • 05:00Bornholm knokler - Postbåden Peter (G)Mange tusinde turister og bornholmere tager hvert år til Christiansø, og en del af dem tager Postbåden Peter. Båden som igennem mange år har fragtet godt til og fra danmarks østligste punkt, men hvad laver man egentlig som skipper og bedstemand ombord på det gamle træskib? Det finder vi ud af i dag i Bornholm Knokler.

Ny taktik skal redde træ

Kommunalbestyrelsen og Vejdirektoratet skal udsættes for et hav af borgerhenvendelser. Det er ny taktik fra facebookgruppen Bevar Lindetræet i Vibegårds Runddel
Kampen er ikke slut for facebookgruppen Bevar Lindetræet i Vibegårds Runddel. Nyeste taktik går på, at få så mange som muligt til selv at henvende sig til Vejdirektoratet, som rundkørslen hører under, og til kommunalbestyrelsen.

Det vil medføre et yderligere pres, som skal få politikerne på andre tanker, mener man i facebookgruppen Bevar Lindetræet i Vibegårds Runddel.

-Jeg håber jo stadigvæk på, at der er nogen, der bliver klogere, siger Jette Rømer Oldentoft, administrator i facebookgruppen Bevar Lindetræet i Vibegårds Runddel.

Robert Dam, der er kandidat for Nye Borgerlige, er også med i internetgruppen, og han tror også på, det nytter at mange kontakter kommune og Vejdirektoratet:

-Det vil helt klart sætte et pres på den dialog, der har været mellem direktoratet og kommunalbestyrelsen. Kommunalbestyrelsen har jo ønsket, at det her skulle gennemføres, så det vil sige, at de har bedt om en dispensation. Og det synes jeg ikke er i orden.

Fra Vejdirektoratet lyder det fredag, at borgerne naturligvis altid er velkomne til at henvende sig til Vejdirektoratet, og at man vil behandle og besvare hver eneste henvendelse.
Jurister fra kommunen siger, at det umiddelbart er lovligt at opfordre mange til at henvende sig til kommunen. Og alle henvendelser til kommunen vil også blive besvaret.

Torben Rønne-Larsen, Dansk Folkeparti, har også ytret sig på facebooksiden Bevar Lindetræet i Vibegårds Runddeler. Han er en erfaren politiker, og han tror ikke på den nyeste taktik:

-Jeg synes, det er en dårlig ide. For det første tror jeg ikke, det hjælper, og for det andet så generer det jo det administrative personale enten i kommunen eller hvor de nu sender deres klager hen.

Aktuelle programmer på Play