Næste udsendelse: 23:40 Næste uges tv (G)

TV i dag

 • 22:15Nyhedskavalkade (G)
 • 23:40Næste uges tv (G)
 • 23:50Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mathilde Mackowski
 • 00:1519.30Nyheder (G)
 • 00:25Nyhedskavalkade (G)
 • 01:50Billeddetektiverne (G)I dag viser Anette Eriksen fra Ø-arkivet gamle billeder fra hele Bornholm, mens Andre jensen fokuserer på havnene i Rønne.
 • 02:15Månedens foredrag - Finn Pedersen (G)Fhv. rektor Finn Pedersen fortæller om, hvordan forskellige nationer ser på hinanden.
 • 03:10Bornholmske Kirker - Østerlars Kirke (G)Bornholmske Kirker, vi er kommet til Østerlars Kirke.
 • 03:40 E65 (G)Denne gang starter tv-holdet i Ystad, hvor vi kigger nærmere på Saltsjöbadet. Og så får Johannamuseet i Skurup endnu et besøg.
 • 04:05BogForum med Vibeke Marx (G)Signe Ryge fra TV2 Fyn interviewer forfatter Vibeke Marx. Vibeke Marx er aktuel med romanen ”Af ingenting”. En roman om hittebarnet Drine, der vokser op på børnehjemmet Vibeshøj.
 • 04:35Søens folk (G)Andre Jensen er ny skibsfører på Skandinaviens største passagerfærge, der sejler i Nordsøen. Og selv en rutineret sømand, kan blive imponeret over havets kræfter, når skibet havner i en orkan. Niels-Jørn Jensen fortsætter sin beretning om de gamle fyrmestre på hammeren.
 • 05:05Bornholm knokler - Travbanen (G)De fleste kender til travløb og på Bornholm findes verdens mindste bane, men hvad sker der egentlig bag kulisserne på en løbsdag. Vi følger for én gangs skyld ikke hestene, men vi knokler løs med en række af de opgaver, som de mange ansætte udfører før, under og efter en løbsdag.

Bestyrelsesmedlemmer med interesse for vand søges

Bornholmske forbrugere kan i oktober stille op som kandidater til det kommende forbrugervalg i Bornholms Vand og Bornholms Spildevand.
Bornholmske vandforbrugere som ønsker indflydelse på deres leverandør kan nu søge plads i bestyrelserne til Bornholms Vand A/S og Bornholms Spildevand A/S. Det oplyser Bornholms Energi og Forsyning i en pressemeddelelse.

Valget finder sted fra den 1. december til den 15. december, og inden da skal der findes kandidater til to bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter. Kandidaterne vælges for en fireårig periode fra 2018-2021.

- Det er første gang i det nye selskab, at interesserede forbrugere har mulighed for at stille op til valg om en plads i de to selskabers bestyrelse. I den forgangne periode har det vist at være et stort aktiv at have forbrugerrepræsentanter i bestyrelsen. Som bornholmernes eget multiforsyningsselskab er det vigtigt for os at have en tæt dialog med vores kunder, og forbrugerrepræsentanterne har spillet en stor rolle i at sikre borgernes medindflydelse på vores arbejde, siger bestyrelsesformand Lars Goldschmidt.

Alle kan i princippet stille op til valget. De eneste krav er, at man er myndig og anbefales af 10 stillere, som alle skal være kunder hos et af selskaberne. Der kræves dermed ingen forudgående kendskab til bestyrelsesarbejde.


I år foregår forbrugervalget for første gang elektronisk via et særligt valg-modul på Bornholms Energi & Forsynings hjemmeside. Her kan interesserede melde deres kandidatur i perioden fra den 9. oktober til 31. oktober.

Aktuelle programmer på Play