Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

  • 23:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. juni (G)
  • 03:55Sol over Gudhjem - de fire kokke (G)Den tiende vinder skal kåres i Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. I dette portrætprogram møder vi de fire kokke, der skal dyste om titlen. Vi besøger dem på deres respektive hjemmebaner i køkkenerne på Restaurant Substans i Aarhus, På Falsled Kro på Sydfyn, På Restaurant Kiin Kiin i København og i Huset Rå i Allinge på Bornholm. Her får kokkene for første gang fingrene i nogle af de ingredienser, de senere skal trylle om til lækre gourmetretter, og straks går de i gang med at teste de første idéer til konkurrencen.
  • 04:30Mellem os (G)Anders Lindholm er netop hjemkommet fra Bangladesh, hvor han har været teamleder på et projekt, der havde til formål at bygge et logistisk center til distribution af fødevarer til verdens største flygtningelejr. Du kan møde ham i onsdagens udgave af Mellem Os og høre om hans bedrifter. Jette Hvidtfeldt er også i studiet. Hun har skrevet bogen "Det gik udmærket" om Niels Anker Kofoed, og hun fortæller om sit arbejde med bogen.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard

Racerkører inspirerer i Aakirkeby

Torsdag aften fortæller den danske racerkører Jason Watt om sit arbejde med viljestyrke og motivation.
Bornholms Idrætsråd inviterer torsdag aften til gratis foredrag med den danske racerkører Jason Watt.

Jason Watt vil fortælle om at arbejde med viljestyrke og motivation - og hvordan håbløse situationer kan vendes til sejre.

I 1999 kørte Jason Watt galt på sin motorcykel og mistede førligheden fra livet og ned. Han vendte dog tilbage til racerløbet allerede året efter og i dag forsøger han blandt andet at inspirere og motivere andre, når han holder foredrag rundt omkring i landet.

Arrangementet finder sted i Aakirkeby-hallerne klokken 18.30-20.10. Det er gratis, og der kræves ingen tilmelding.

Aktuelle programmer på Play