Næste udsendelse: 23:15 Kulturkalenderen (G)

TV i dag

  • 23:10Kulturreportagen (G)Nerovid Chan har været i Athen for at hjælpe den kristne organisation Faros. De har 22 uledsagede flygtningebørn boende på et shelter og har blandt andet brug for praktisk hjælp.
  • 23:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. juni (G)
  • 03:55Sol over Gudhjem - de fire kokke (G)Den tiende vinder skal kåres i Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. I dette portrætprogram møder vi de fire kokke, der skal dyste om titlen. Vi besøger dem på deres respektive hjemmebaner i køkkenerne på Restaurant Substans i Aarhus, På Falsled Kro på Sydfyn, På Restaurant Kiin Kiin i København og i Huset Rå i Allinge på Bornholm. Her får kokkene for første gang fingrene i nogle af de ingredienser, de senere skal trylle om til lækre gourmetretter, og straks går de i gang med at teste de første idéer til konkurrencen.
  • 04:30Mellem os (G)Anders Lindholm er netop hjemkommet fra Bangladesh, hvor han har været teamleder på et projekt, der havde til formål at bygge et logistisk center til distribution af fødevarer til verdens største flygtningelejr. Du kan møde ham i onsdagens udgave af Mellem Os og høre om hans bedrifter. Jette Hvidtfeldt er også i studiet. Hun har skrevet bogen "Det gik udmærket" om Niels Anker Kofoed, og hun fortæller om sit arbejde med bogen.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard

Kommunen holder stormøde om sygefravær

Torsdag har Bornholms Regionskommune inviteret tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter og ledere til stormøde om sygefravær i Aakirkeby-hallerne.
Aakirkeby-hallerne danner torsdag rammen om et stormøde for tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og ledere i Bornholms Regionskommune.

- Der har fra kommunens side været fokus på sygefravær. Vi vil jo gerne under landsgennemsnittet, og lige nu ligger vi på landsgennemsnittet, siger kommunaldirektør Peter Loft.

Mødet handler om sygefravær - både hvordan det kan forebygges, og hvad man gør, når en medarbejder bliver sygemeldt.

- En sygdomsramt medarbejder skal behandles på den rigtige måde. Og så er det også vigtigt af hensyn til kommunens økonomi. Hvis vi bliver bedre til at forebygge, så har det en klar fordel, siger Peter Loft.

På mødet deltager konsulenter fra Cabi. Mødet finder sted fra klokken 8.30-14.

Aktuelle programmer på Play