Næste udsendelse: 23:10 Kulturreportagen (G)

TV i dag

  • 22:40Mellem os (G)Anders Lindholm er netop hjemkommet fra Bangladesh, hvor han har været teamleder på et projekt, der havde til formål at bygge et logistisk center til distribution af fødevarer til verdens største flygtningelejr. Du kan møde ham i onsdagens udgave af Mellem Os og høre om hans bedrifter. Jette Hvidtfeldt er også i studiet. Hun har skrevet bogen "Det gik udmærket" om Niels Anker Kofoed, og hun fortæller om sit arbejde med bogen.
  • 23:10Kulturreportagen (G)Nerovid Chan har været i Athen for at hjælpe den kristne organisation Faros. De har 22 uledsagede flygtningebørn boende på et shelter og har blandt andet brug for praktisk hjælp.
  • 23:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. juni (G)
  • 03:55Sol over Gudhjem - de fire kokke (G)Den tiende vinder skal kåres i Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. I dette portrætprogram møder vi de fire kokke, der skal dyste om titlen. Vi besøger dem på deres respektive hjemmebaner i køkkenerne på Restaurant Substans i Aarhus, På Falsled Kro på Sydfyn, På Restaurant Kiin Kiin i København og i Huset Rå i Allinge på Bornholm. Her får kokkene for første gang fingrene i nogle af de ingredienser, de senere skal trylle om til lækre gourmetretter, og straks går de i gang med at teste de første idéer til konkurrencen.
  • 04:30Mellem os (G)Anders Lindholm er netop hjemkommet fra Bangladesh, hvor han har været teamleder på et projekt, der havde til formål at bygge et logistisk center til distribution af fødevarer til verdens største flygtningelejr. Du kan møde ham i onsdagens udgave af Mellem Os og høre om hans bedrifter. Jette Hvidtfeldt er også i studiet. Hun har skrevet bogen "Det gik udmærket" om Niels Anker Kofoed, og hun fortæller om sit arbejde med bogen.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard

Rønne kan miste sin Matas

Ledelsen i butikskæden Matas har meldt ud, at man vil "tilpasse" butiksnettet - primært i byer, hvor der er mere end en Matas-butik.
I forbindelse med, at butikskæden Matas onsdag fremlagde sit halvårsregnskab, meddelte selskabet bag, at man vil accelerere tilpasningen af kædens butiksnet.

Ledelsen har ikke meldt ud, hvilke butikker der er i farezonen, men i følge netmediet Ejendomswatch, så vil det særligt være byer med to eller flere butikker, der vil være fokus på.

Netmediet har gennemgået Dansk Detailbutiks Database, som it-firmaet Gilling driver, og har lavet en liste over de byer i landet, hvor der er færrest indbyggere pr. butik.

Med på listen er Rønne, hvor der er to Matasbutikker. En på gågaden og en i Snellemarkcenteret. Med to butikker i byen betyder det, i følge Ejendomswatch opgørelse, at der er 7363 indbyggere pr. matasbutik i Rønne.

Aktuelle programmer på Play