Næste udsendelse: 23:15 Kulturkalenderen (G)

TV i dag

  • 23:10Kulturreportagen (G)Nerovid Chan har været i Athen for at hjælpe den kristne organisation Faros. De har 22 uledsagede flygtningebørn boende på et shelter og har blandt andet brug for praktisk hjælp.
  • 23:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. juni (G)
  • 03:55Sol over Gudhjem - de fire kokke (G)Den tiende vinder skal kåres i Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. I dette portrætprogram møder vi de fire kokke, der skal dyste om titlen. Vi besøger dem på deres respektive hjemmebaner i køkkenerne på Restaurant Substans i Aarhus, På Falsled Kro på Sydfyn, På Restaurant Kiin Kiin i København og i Huset Rå i Allinge på Bornholm. Her får kokkene for første gang fingrene i nogle af de ingredienser, de senere skal trylle om til lækre gourmetretter, og straks går de i gang med at teste de første idéer til konkurrencen.
  • 04:30Mellem os (G)Anders Lindholm er netop hjemkommet fra Bangladesh, hvor han har været teamleder på et projekt, der havde til formål at bygge et logistisk center til distribution af fødevarer til verdens største flygtningelejr. Du kan møde ham i onsdagens udgave af Mellem Os og høre om hans bedrifter. Jette Hvidtfeldt er også i studiet. Hun har skrevet bogen "Det gik udmærket" om Niels Anker Kofoed, og hun fortæller om sit arbejde med bogen.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard

Martin Geertsen besøger Bornholm

Venstres spidskandidat til formandsposten i Regionsrådet Martin Geertsen besøger fredag Bornholm. Han skal blandt andet mødes med Ældrerådet.
Fredag besøger Venstres spidskandidat til formandsposten i Regionsrådet, Martin Geertsen, Bornholm.

Sammen med den lokale kandidat på Bornholm, Carsten Scheibye (Venstre) skal han først mødes med Ældrerådet og senere med formanden for de praktiserende læger på Bornholm Rikke Westh.

Med Ældrerådet skal der blandt andet drøftes muligheder for at tilbyde bornholmerne bedre ordninger, når de skal ledsage pårørende i forbindelse med behandling udenfor Bornholm.

Det centrale tema med de praktiserende læger bliver mulighederne for at sikre bedre lægedækning i kommuner længere væk fra København.

Det er muligt at møde Martin Geertsen og Carsten Scheibye på Store Torv i Rønne klokken 12.30 og ved Brugsen og Netto i Allinge klokken 16.

Aktuelle programmer på Play