Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

  • 23:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. juni (G)
  • 03:55Sol over Gudhjem - de fire kokke (G)Den tiende vinder skal kåres i Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. I dette portrætprogram møder vi de fire kokke, der skal dyste om titlen. Vi besøger dem på deres respektive hjemmebaner i køkkenerne på Restaurant Substans i Aarhus, På Falsled Kro på Sydfyn, På Restaurant Kiin Kiin i København og i Huset Rå i Allinge på Bornholm. Her får kokkene for første gang fingrene i nogle af de ingredienser, de senere skal trylle om til lækre gourmetretter, og straks går de i gang med at teste de første idéer til konkurrencen.
  • 04:30Mellem os (G)Anders Lindholm er netop hjemkommet fra Bangladesh, hvor han har været teamleder på et projekt, der havde til formål at bygge et logistisk center til distribution af fødevarer til verdens største flygtningelejr. Du kan møde ham i onsdagens udgave af Mellem Os og høre om hans bedrifter. Jette Hvidtfeldt er også i studiet. Hun har skrevet bogen "Det gik udmærket" om Niels Anker Kofoed, og hun fortæller om sit arbejde med bogen.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard

Jæger ramt af skud

En jæger blev søndag ramt af hagl flere steder på kroppen, da han sammen med andre jægere var på jagt.
En 38-årig mand blev søndag ramt af hagl i både nakke, kind, hals, overarm, hånd, lår og underben, da han sammen med en gruppe jægere var på jagt på Midtbornholm.

Det skriver Bornholms Politi i døgnrapporten.

Det var en 51-årig mand, der affyrede skuddet, der var tiltænkt en hare. Haren blev ramt, men det gjorde den 38-årige altså også.

Han kunne heldigvis udskrives efter endt skadestuebehandling, men for den uforsigtige jagtdeltager venter der nu sigtelser for overtrædelse af jagtlov og straffelov.

Aktuelle programmer på Play