Næste udsendelse: 23:15 Kulturkalenderen (G)

TV i dag

  • 23:10Kulturreportagen (G)Nerovid Chan har været i Athen for at hjælpe den kristne organisation Faros. De har 22 uledsagede flygtningebørn boende på et shelter og har blandt andet brug for praktisk hjælp.
  • 23:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. juni (G)
  • 03:55Sol over Gudhjem - de fire kokke (G)Den tiende vinder skal kåres i Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. I dette portrætprogram møder vi de fire kokke, der skal dyste om titlen. Vi besøger dem på deres respektive hjemmebaner i køkkenerne på Restaurant Substans i Aarhus, På Falsled Kro på Sydfyn, På Restaurant Kiin Kiin i København og i Huset Rå i Allinge på Bornholm. Her får kokkene for første gang fingrene i nogle af de ingredienser, de senere skal trylle om til lækre gourmetretter, og straks går de i gang med at teste de første idéer til konkurrencen.
  • 04:30Mellem os (G)Anders Lindholm er netop hjemkommet fra Bangladesh, hvor han har været teamleder på et projekt, der havde til formål at bygge et logistisk center til distribution af fødevarer til verdens største flygtningelejr. Du kan møde ham i onsdagens udgave af Mellem Os og høre om hans bedrifter. Jette Hvidtfeldt er også i studiet. Hun har skrevet bogen "Det gik udmærket" om Niels Anker Kofoed, og hun fortæller om sit arbejde med bogen.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard

Lærerformand: Lidt for travlt med inklusion

Bornholms placering som niende mest elevinkluderende kommune er præget af hastværk - men der er bedring på vej, vurderer lærerformand.
152 folkeskoleelever ud af 290 - så mange er det lykkedes Bornholms Regionskommune at fjerne fra specialundervisningen til normalklasser på fem år. Et imponerende tal, der bringer Bornholm på top 10 listen over de kommuner, der har inkluderet mest.

Men er det så også gået godt med at inkludere de mange elever. Ja, hvis man spørger formanden for de bornholmske skolelærere - så er svaret lidt blandet.

- Man har nok haft lidt for travlt, lyder det fra lærerformand Christian Faurholdt Jeppesen, der dog glæder sig over bedre tider - med mere luft på Heldagsskolen og lidt flere penge til området.

Debatten om inklusion er kompleks - men opskriften på vellykket inklusion forholdsvis enkel.

- Hvis inklusion skal lykkes, så skal man sikre sig, at såvel eleven som læringsmiljøet er klar til det, understreger Christian Faurholdt Jeppesen.

Aktuelle programmer på Play