Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

  • 23:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. juni (G)
  • 03:55Sol over Gudhjem - de fire kokke (G)Den tiende vinder skal kåres i Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. I dette portrætprogram møder vi de fire kokke, der skal dyste om titlen. Vi besøger dem på deres respektive hjemmebaner i køkkenerne på Restaurant Substans i Aarhus, På Falsled Kro på Sydfyn, På Restaurant Kiin Kiin i København og i Huset Rå i Allinge på Bornholm. Her får kokkene for første gang fingrene i nogle af de ingredienser, de senere skal trylle om til lækre gourmetretter, og straks går de i gang med at teste de første idéer til konkurrencen.
  • 04:30Mellem os (G)Anders Lindholm er netop hjemkommet fra Bangladesh, hvor han har været teamleder på et projekt, der havde til formål at bygge et logistisk center til distribution af fødevarer til verdens største flygtningelejr. Du kan møde ham i onsdagens udgave af Mellem Os og høre om hans bedrifter. Jette Hvidtfeldt er også i studiet. Hun har skrevet bogen "Det gik udmærket" om Niels Anker Kofoed, og hun fortæller om sit arbejde med bogen.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard

Helms: Det er løsrevet fra dagligdagen

Bente Helms mener ikke, at den kritik, Marianne Brix kommer med, stemmer overens med hverdagen i ældreplejen.
Et stort kaos, sådan beskriver Marianne Brix forholdene i ældreplejen på Bornholm.

Det er ikke en virkelighed, som formanden for Social- og sundhedsudvalget kan genkende.

- Jeg synes, det er fuldstændigt løsrevet fra den dagligdag, som mange dygtige medarbejdere knokler i, siger Bente Helms, formand for Social- og sundhedsudvalget, Socialdemokratiet.

Hun mener ikke, at den kritik Marianne Brix kommer med, er udtryk for den generelle holdning blandt de ansatte i hjemmeplejen.

- Jeg synes, det er rigtigt ærgeligt, at en privatansat, en løst ansat vikar, som engang i mellem er i kommunen, tager cirka 420 medarbejdere til indtægt for, at det hele er ved at bryde sammen, siger Bente Helms.

Se hele interviewet i videoen.

Aktuelle programmer på Play