Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

  • 23:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. juni (G)
  • 03:55Sol over Gudhjem - de fire kokke (G)Den tiende vinder skal kåres i Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. I dette portrætprogram møder vi de fire kokke, der skal dyste om titlen. Vi besøger dem på deres respektive hjemmebaner i køkkenerne på Restaurant Substans i Aarhus, På Falsled Kro på Sydfyn, På Restaurant Kiin Kiin i København og i Huset Rå i Allinge på Bornholm. Her får kokkene for første gang fingrene i nogle af de ingredienser, de senere skal trylle om til lækre gourmetretter, og straks går de i gang med at teste de første idéer til konkurrencen.
  • 04:30Mellem os (G)Anders Lindholm er netop hjemkommet fra Bangladesh, hvor han har været teamleder på et projekt, der havde til formål at bygge et logistisk center til distribution af fødevarer til verdens største flygtningelejr. Du kan møde ham i onsdagens udgave af Mellem Os og høre om hans bedrifter. Jette Hvidtfeldt er også i studiet. Hun har skrevet bogen "Det gik udmærket" om Niels Anker Kofoed, og hun fortæller om sit arbejde med bogen.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard

Åvangsskolens fodboldpiger nu i semifinale

Med sejr over Dragør på 3-0 er Åvangsskolens pigefodboldhold nu videre til semifinalen i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering.
Åvangsskolens fodboldpiger er nu i semifinalen i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering. Med en 3-0 sejr over Dragør gik pigerne videre på to mål af Cecilie Hornshøj og en enkel scoring af Martha Langskov.

Det er i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering, Kreds Storkøbenhavn, at pigerne fra Åvangsskolen har vist deres evner på grønsværen. Allerede i morgen skal de i kamp igen.

Kl. 12:30 i morgen spilles semifinalen mod Nørre Fælled Skole, og kampen kan følges på Ekstrabladets hjemmeside.

God kamp!

Aktuelle programmer på Play