Næste udsendelse: 23:15 Kulturkalenderen (G)

TV i dag

  • 23:10Kulturreportagen (G)Nerovid Chan har været i Athen for at hjælpe den kristne organisation Faros. De har 22 uledsagede flygtningebørn boende på et shelter og har blandt andet brug for praktisk hjælp.
  • 23:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. juni (G)
  • 03:55Sol over Gudhjem - de fire kokke (G)Den tiende vinder skal kåres i Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. I dette portrætprogram møder vi de fire kokke, der skal dyste om titlen. Vi besøger dem på deres respektive hjemmebaner i køkkenerne på Restaurant Substans i Aarhus, På Falsled Kro på Sydfyn, På Restaurant Kiin Kiin i København og i Huset Rå i Allinge på Bornholm. Her får kokkene for første gang fingrene i nogle af de ingredienser, de senere skal trylle om til lækre gourmetretter, og straks går de i gang med at teste de første idéer til konkurrencen.
  • 04:30Mellem os (G)Anders Lindholm er netop hjemkommet fra Bangladesh, hvor han har været teamleder på et projekt, der havde til formål at bygge et logistisk center til distribution af fødevarer til verdens største flygtningelejr. Du kan møde ham i onsdagens udgave af Mellem Os og høre om hans bedrifter. Jette Hvidtfeldt er også i studiet. Hun har skrevet bogen "Det gik udmærket" om Niels Anker Kofoed, og hun fortæller om sit arbejde med bogen.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard

Dom for 50.000 narkotabletter i Ystad

Tre mænd og en kvinde har i dag fået årelange fængselsdomme for smugling af over 50.000 narkotabletter fra Polen til Ystad.
I sommers kom en personbil kørende ud af færgen fra Polen og tolden i Ystad stod klar. I flere hulrum bilen lå over 50.000 narkotabletter skjult og bilens tre mænd og en kvinde blev anholdt.

I dag har de fire personer modtaget årelange fængselsdomme for grov narkosmugling, skriver Ystads Allahanda.

De fire personer havde kørt fra Rumænien og nægtede alle kendskab til, at bilen var lastet med narko. En enkelt person fortalte også, at han var endt i bilen ved et tilfælde. han var blevet dårlig om bord på færgen og havde fået kørelejlighed af de tre andre. Det troede dommeren ikke på.

Aktuelle programmer på Play