Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

  • 23:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. juni (G)
  • 03:55Sol over Gudhjem - de fire kokke (G)Den tiende vinder skal kåres i Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. I dette portrætprogram møder vi de fire kokke, der skal dyste om titlen. Vi besøger dem på deres respektive hjemmebaner i køkkenerne på Restaurant Substans i Aarhus, På Falsled Kro på Sydfyn, På Restaurant Kiin Kiin i København og i Huset Rå i Allinge på Bornholm. Her får kokkene for første gang fingrene i nogle af de ingredienser, de senere skal trylle om til lækre gourmetretter, og straks går de i gang med at teste de første idéer til konkurrencen.
  • 04:30Mellem os (G)Anders Lindholm er netop hjemkommet fra Bangladesh, hvor han har været teamleder på et projekt, der havde til formål at bygge et logistisk center til distribution af fødevarer til verdens største flygtningelejr. Du kan møde ham i onsdagens udgave af Mellem Os og høre om hans bedrifter. Jette Hvidtfeldt er også i studiet. Hun har skrevet bogen "Det gik udmærket" om Niels Anker Kofoed, og hun fortæller om sit arbejde med bogen.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard

Glatførevarsel: Øens veje kan være glatte

Selvom lufttemperaturen er over frysepunktet, så kan vejtemperaturerne godt krybe under de nul grader og blive glatte. Kør forsigtig, lyder opfordringen.
Så kom den - efterårets første glatførevarsel fra øens vintertjeneste.

Vejene ser sorte og fine ud, men man skal være opmærksom på, at de på trods af relativ høje lufttemperaturer kan være glatte, da kørebanetemperaturen er ender frysepunktet.

- Vi er nu i en periode hvor vejtemperaturerne veksler meget omkring eller lige under nul grader. I løbet af natten forventer vi derfor rimdannelse og dermed glatte veje, siger
Nis Jordt-Petersen, vagthavende i vintertjenesten.

Der saltes præventivt på de overordnede veje.

Aktuelle programmer på Play