Næste udsendelse: 22:55 Det rene genbrug (G)

TV i dag

 • 22:10Kampen for kildevandet (G)Siden sommeren 2015 har Mikkel Marschall og hans partnere arbejdet på at lave bornholmsk kildevand i Nexøs gamle vandværk. Men det, der skulle tage et halvt år at realisere, blev til en lang og sej kamp på godt 3 år. Det er en historie om skuffelser og glæder, sejre og nederlag, tekniske udfordringer og personlige kriser inden det første kildevand kommer på flaske.
 • 22:55Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 23:35Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Ghita Nørby og Michala Petri
 • 00:0519.30Nyheder og Sport (G)
 • 00:15Kampen for kildevandet (G)Siden sommeren 2015 har Mikkel Marschall og hans partnere arbejdet på at lave bornholmsk kildevand i Nexøs gamle vandværk. Men det, der skulle tage et halvt år at realisere, blev til en lang og sej kamp på godt 3 år. Det er en historie om skuffelser og glæder, sejre og nederlag, tekniske udfordringer og personlige kriser inden det første kildevand kommer på flaske.
 • 01:00Bornholm knokler - Smed (G)
 • 01:25Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Ghita Nørby og Michala Petri
 • 01:55Stafetten - Roar Schou (G)Roar Schou var i årevis succesfuld direktør for virksomheden Beck Pack Systems i Rønne. Nu er han pensionist men spilder ikke tiden på sofaen.
 • 02:20Flere sider af Leif Davidsen (G)Forfatter Leif Davidsen fortæller om sin spændingsroman "Djævelen i hullet".
 • 02:50Nationalpark Thy (5:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 03:20Mens du sover (5:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:45Sprogblomster (G)TV 2/Bornholms sprogleg, hvor to hold dyster om at gætte hinandens ord fra det bornholmske ordlager.
 • 04:30Nationalpark Thy (9:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Ghita Nørby og Michala Petri

Ejeren bag Grønbechs Hotel har minus i regnskabet

Altinget.dk, Mandag Morgen og Grønbechs Hotel ejes alle af Rasmus Nielsen. Hans selskab bag disse aktiviteter er i minus med 10. mio. kr., skriver Mediawatch.
Egenkapitalen er i minus med over 10 mio. kr. i det selskab, som står bag den politiske netavis Altinget.dk og Hotel Grønbech i Allinge. Selskabet bag hedder Rasmus Nielsen Holding og bærer navnet efter ejeren, Rasmus Nielsen, som har startet og drevet Altinget.dk indtil for nylig. Han er for nylig flyttet til Cypern.

Rasmus Nielsen købte Hotel Grønbech i 2014 og har sat det gamle hotel i stand. Hans holding-selskab har bl.a. lånt 6,9 mio. kr. til Ejendomsselskabet Stedets Ånd, som officielt er selskabet bag Grønbechs Hotel. Morgenbrevet Mandag Morgen har ligeledes fået et lån på 6,3 mio. kr., hvilket tilsammen giver et udlån på 13,2 mio. kr.

I følge netmediet Mediawatch har Rasmus Nielsen Holding nu en negativ egenkapital på godt 10 mio. kr., selvom holding-selskabet har lånt 30 mio. kr. af Altinget.dk.

Rasmus Nielsen afviser, at der er problemer:

- Jeg er iværksætter og jeg ønsker vækst og udvidelse, herunder jobskabelse, og da Altinget er den virksomhed, der tjener penge, og det er der, at likviditeten i vid udstrækning kommer ind, anvendes det til at løfte de andre selskaber, herunder købet af Mandag Morgen, hvor vi reddede 30 arbejdspladser, siger Rasmus Nielsen til Mediawatch.
Billedgalleri:

Aktuelle programmer på Play