Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Karatekæmpere fra Rønne vinder medaljer ved DM

Danmarksmesterskaberne blev en medaljerig affære for karateklubben i Rønne.
Fire bornholmere kæmpede sig til en guldmedalje, da United Karate of Denmark lørdag afviklede årets danmarksmesterskab. Derudover kan bornholmerne tage tre sølvmedaljer og otte bronzemedaljer med hjem til klubben i Rønne.

- Jeg synes, det er dejligt at se de unge mennesker have en fantastisk god kammeratlig dag og samtidig have så stor sportslig succes. Vi er alle glade og stolte over, at vi kan få så mange medaljer med hjem til øen, siger træner Jens Vilhelmsen fra Rønne Shotokan Karate.

Bornholmerne stillede op i tre discipliner: Ippon kumite, der er en kampdisciplin, hvor der kæmpes til første point. Sambon kumite, der ligeledes er en kampdisciplin, men hvor der kæmpes til tre point. Og kata, der er en serie af bevægelser mod imaginære modstandere.

Medaljerne gik i de to kumite-discipliner til:
Vibeke Nielsen: Guld
Katrine Petersen: Guld
Lærke Skov Egmose Hansen: Guld og bronze
Mari Kok Madsen: Sølv
Anika Kofod Petersen: Sølv
Jacob Vilhelmsen: 2 x bronze
Sara Westh Andersen: Bronze
Casper Skov Egmose Hansen: Bronze
Adam Sonne Hansen: Bronze
Adam Sonne Hansen: Bronze

I kata gik de bornholmske medaljer til:
Dino Ljajic: Guld
Casper Skov Egmose Hansen: Sølv
Anika Kofod Petersen: Bronze

Bornholm var desuden repræsenteret med Brian Chabert som dommer.

Aktuelle programmer på Play