Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Overordnede og mellemstore veje ryddet

Status på vejene søndag morgen er, at det ser rigtigt fornuftigt ud, siger vagthavende ved Vintertjenesten. Der ryddes stier og pladser frem til kl 12.
Vintertjenesten har været i gang med at rydde og salte siden klokken 3 natten til søndag, og kort før klokken otte er status, at alle A-veje og de fleste B-veje i det åbne land er skrabet og saltet.

Derefter går arbejdet i gang med B-vejene i byerne samt stier, pladser og offentlige fortorve.

Vagthavende ved Vintertjenesten, Hanne Carlsen, forklarer, at arbejdet fortsætter indtil klokken 12, hvor det er politisk bestemt, at man stopper i weekenderne.

C-vejene bliver ikke ryddet og saltet i weekenderne, og i det hele taget er der stadig risiko for glatte veje rundt omkring.

Aktuelle programmer på Play