Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Motionsfodbolden skifter navn

Motionsfodbolden i Danmark skifter navn. Foreningen af lokalunioner i Danmark kommer fremover til at hedde DBU Bredde.
DBU Bredde bliver det nye navn for den foreningen som står for motionsfodbolden i Danmark.

Dansk fodbold er opdelt i to foreninger under DBU. Divisionsforeningen står for elitefodbolden. Foreningen af lokalunioner i Danmark har ansvaret for breddefodbolden.

Foreningen har nu besluttet af skifte navn til DBU Bredde, og lokalunionerne skal samles i én forening.

Foreningen har netop valgt formanden for DBU Bornholm, Lars Albæk, som formand for DBU Bredde.

- Det kommer først og fremmest til at betyde, at Bornholm får en helt anderledes stemme i dansk breddefodbold og i DBU-systemet, siger Lars Albæk om sin nye post.

Lars Albæk har været formand for DBU Bornholm i to år.

Aktuelle programmer på Play