Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Lystfisker-Gordon er på øen

Fluefisker-eventet BornholmSession skal afholdes og Radio24syv-programmer optages. Gordon P. Henriksen, en af landets mest kendte lystfiskere, er på vej til øen.
Pool-party i Snogebæk, færgefluebinding og vaders i baren. Listen med aktiviteter til lystfiskereventet BornholmSession18 er lang og Gordon P. Henriksen glæder sig.

Gordon P. Henriksen er en af landets mest kendte lystfiskere. Han arbejder udelukkende med lystfiskeri og har forsøgt at smitte andre med lystfiskerinteressen som tv-vært, skribent og fotograf. Han har også været fiskeguide i forbindelse med kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem.

- Det er koldt og sner, men vi lystfiskere trodser det og tager til øen for at holde ferie, fiske og hygge til eventet BornholmSession18 - derudover skal jeg også producere radio til programmet "Fisketegn" på Radio24syv, fortæller Gordon P. Henriksen. Til radioprogrammet skal der optages interview med fotograf Columbus Leth og kokken Jesper Vollmer.

Onsdag til lørdag afvikles fluefiskereventet, hvor en række konkurrencer afvikles. Der skal ryges fisk, bindes fluer, postes billeder med en bornholmersild og flotteste foto kåres.

Aktuelle programmer på Play