Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Døgnrapport: Manglende bevilling og blokeret dør

Politiet måtte lørdag rykke ud til 76-årig dame, hvis hoveddør var blokeret af sne. Søndag måtte Arne Jensen Bar lukke, da personaleforholdene ikke var i orden.
Lørdag kl. 22.15 ringede en 76-årig kvinde til politiet. Hun var netop kommet hjem til Bornholm og stod nu ved sin bopæl i Rønne, men kunne ikke komme ind. Store mængder sne blokerede døren og damen kunne ikke få hjælp af hverken familie eller naboer, så en patruljevogn rykke ud og sørgede for, at hun kunne komme ind i huset.

Søndag aflagde en patrulje tilsyn med flere beværtninger i Rønne. Kl. 02.16 trådte poltiet ind ad døren på Arne Jensen Bar og kunne konstatere, at der hverken var bevillingshaver eller godkendt bestyrer til stede. Bevillingshaveren fik 30 minutter til at bringe forholdet i orden, men valgte at lukke stedet for dagen.

Aktuelle programmer på Play