Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Tre Europa-debatter på Bornholm

Vi Vil Europa afholder debatdag på Bornholm den 12. marts. Dagen byder på tre debatter, der giver bornholmerne mulighed for at komme tættere på EU.
Den 12. marts afholder Vi Vil Europa debatdag på Bornholm.

Overordnet er dagen ment som en mulighed for, at danskerne kan komme tættere på EU og få lov at fortælle deres politikere om deres drømme og bekymringer ved det europæiske samarbejde, oplyser Vi Vil Europa i en pressemeddelelse.

Initiativet Vi Vil Europa arbejder for at brede EU-debatten ud til alle danskere.

Debatdagen finder blandt andet sted på Campus Bornholm og Møbelfabrikken i Nexø.


Bornholm er det tredje sted, hvor debatdagen afholdes.

Foto: Vi Vil Europa

Aktuelle programmer på Play