Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Godmorgen Bornholm

Der er sne- og isglatte veje over hele øen, og der er pletvis tåget her til morgen så kør forsigtigt.
Du er stået op til en morgen, hvor temperaturerne er lige under frysepunktet, men i løbet af dagen sniger de sig helt op på 2-3 grader.
Der er pletvis tåget her til morgen, så kør forsigtigt.

Vintertjenesten varsler om sne- og isglatte veje over hele øen, så kør forsigtigt.

Fly afgår til tiden.

BAT kører efter kørerplanen på hele øen. Dog med undtagelse af to steder. Ved Vang går turen kun til Udsigten, og så kører busserne ikke gennem Slotslyngen, men ender ved Hammershus.

Færgen der netop er kommet i havn fra Køge var ti minutter forsinket.

Leonora Christina er på værft frem til 11. marts. I mellemtiden sejler Willum Clausen på ruten mellem Rønne og Ystad. Passagerer der skal med færgen møder op ved færgelejet som normalt. Gående vil blive kørt i busser mod Willum Clausen, mens biler vil blive guidet om bord på færgen.

Solen står op 6:40 og går ned 17:44, og det betyder at dagens længde er elleve timer og fire minutter.

Aktuelle programmer på Play