Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Øl kan også være glutenfri i Svaneke

Der er godt nyt til øl-glade glutenallergierne. Svaneke Bryghus lancerer nemlig bryggeriets første glutenfri øl.
Det lokale bryggeri, Svaneke Bryghus, har lanceret en glutenfri øl.

Øllen har fået titlen American Hoppy Ale, og den er blevet til af den simple årsag, at der bliver efterspurgt flere glutenfri produkter - deriblandt øl.

- Vi har dels set en øget efterspørgsel efter glutenfri produkter i markedet, og desuden fået en del henvendelser blandt andet via de sociale medier, om vi ikke snart vil brygge en glutenfri øl, siger Daniel Barslund, direktør i Svaneke Bryghus i en pressemeddelelse.

At der kommer en glutenfri øl på markedet fra bryggeriet i Svaneke skal også ses i lyset af en ny strategi hos byggeriet.

- Timingen er rigtig nu, hvor vi også er blevet økologiske, siger brygmester Jan Paul i pressemeddelelsen.

Svaneke Bryghus udtrykker håb om, at der også i fremtiden vil komme flere glutenfri øl med bornholmsk mærke på.

Aktuelle programmer på Play