Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Danskernes dårlige vaner overrasker ikke Nisbeth

Danskernes sundhed er generelt blevet dårligere, det kan man læse i ny undersøgelse, men det overrasker ikke den lokale sundhedscoach Ole Nisbeth.
Mere end halvdelen af danskerne er overvægtige, og antallet af svært overvægtige sætter rekord med knap 17 procent.
Det viser en undersøgelse, som Sundhedsstyrelsen har offentliggjort i dag, 6. marts. I undersøgelsen kan man også læse, at der generelt er færre rygere, men at et stigende antal unge ryger dagligt.

Udviklingen - blandt andet med flere overvægtige - overrasker ikke en sundhedscoach Ole Nisbeth.

- Vi bliver fristet af rigtig, rigtig meget mad. Du kan bare se på Bornholm, hvor mange indkøbscentre er der ikke kommet? Samtidig skal vi drive os selv til at dyrke motion hver eneste dag, og den kombination gør, at det er meget nemt at blive overvægtig, siger Ole Nisbeth.

I undersøgelsen har mere end 180.000 danskere har svaret på spørgsmål om alt fra motion og rygning til ensomhed og sund mad.

Aktuelle programmer på Play