Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Tag cyklen med til Gravel Ride Bornholm

Til april afholdes et nyt cykelmotionsløb i Almindingen. Løbet er inspireret af en ny trend indenfor cykelløb i USA - nemlig at køre løb på grusveje og stier.
Bornholms Cycle Club og Nexø Motion Cykel Club laver i fællesskab et helt nyt motionsløb. Løbet kommer til at hedde Gravel Ride Bornholm, lyder det i en pressemeddelelse.

Den første udgave af GRAVEL RIDE Bornholm afholdes lørdag d. 14. april 2018.

"Gravel Ride Bornholm er et motionsløb, hvor alle kan være med. Deltagerne bestemmer selv hvor mange omgange de ønsker at køre på en 10 km lang rundstrækning, men sidste rytter bliver sendt ud på sidste omgang kl. 12.30. Registrering og tilmelding foregår på dagen fra kl. 9.00, og starten går kl. 10.00", oplyser Bornholms Cycle Club og Nexø Motion Cykel Club i pressemeddelelsen.

Løbet afvikles i Almindingen i området omkring Kongemindet, og man kommer udelukkende til at køre på grusveje og brede stier.

Der vil være mulighed for at få taget tid eller optalt antallet af omgange af de løbsansvarlige, såfremt det ønskes.

Aktuelle programmer på Play