Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Fugato har stadig udfordringer med at hente affald

Der er stadig problemer for Fugato med at hente alt affald, men som sneen så småt er væk fra de fleste veje, er det blevet nemmere af hente affald for Fugato.
Den sidste uges sne har givet Fugato problemer med at hente affald. Flere veje har været svært fremkommelige for de lokale skraldemænd. Men det lysner.

- Det ser bedre ud dag for dag med at hente affald, men der er stadig problemer på privatvejene ude på landet, hvor sneen er blevet fedtet, fordi den er begyndt at smelte. Det sætter vi os tit fast i. Men mange sætter deres sække ud, fortæller Hanne Nisbeth, afdelingsleder i Fugato.

Hvis Fugato ikke har været forbi og samlet ens affald op, må man væbne sig med tålmodighed.

- Vi har den opfordring, at de må væbne sig med tålmodighed. Hvis de er blevet sprunget over, så kommer vi næste gang og tager en ekstra sæk. Den behøves ikke være en BOFA-sæk, vi tager en ukurant sæk, det behøves heller ikke være den røde sæk, siger Hanne Nisbeth.

Aktuelle programmer på Play