Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Lockout kan ramme Campus, Politiet og kirken

Hvis det ender med en lockout fra d. 10. april, kan det gå ud over de overenskomstansatte på Campus Bornholm, Bornholms Politi og kirken.
Det kan ende med, at en del af de statsansatte bliver lockoutet, hvis der fortsat er uenighed om de offentlige overenskomster mellem arbejdsgiverne og arbejdstagerne.

Her på Bornholm kan det have betydning for medarbejde ved Bornholms Politi, kirken og Campus Bornholm. Det skriver Bornholms Tidende.

En lockout vil betyde, at de berørte ansatte ikke skal møde på arbejde og heller ikke får udbetalt løn.

Ved Campus Bornholm er man dog ikke klar med en plan for, hvordan en eventuel lockout skal håndteres.

"En lockout vil betyde, at lærerne ikke må arbejde, at eleverne ikke får deres undervisning, og hvad dét så betyder for eksamenen, kan vi slet ikke forudsige. Der har ikke været lockouter på gymnasieområdet tidligere, så vi ved det faktisk ikke. Det er ikke noget, vi har en plan for", siger uddannelseschef ved Campus Bornholm, Kurt Rønne, til Bornholms Tidende.

Bornholms Politi ønsker ikke at udtale sig på nuværende tidspunkt.

Parterne i konflikten er uenige på en række områder, såsom løn og betalt spisepause, hvor det ikke endnu er lykkedes at forhandle et kompromis på plads.

Aktuelle programmer på Play