Næste udsendelse: 22:00 22Nyheder

TV i dag

 • 21:40Mellem osPoul Stenbæk var med til at starte Allinge Jazz Venner op for 19 år siden, men nu er foreningen nedlagt. Han kommer i studiet for at fortælle om arbejdet dengang med at få jazz til Allinge. Derudover kommer Helle Mogensen fra Destination Bornholm. Hendes job er blandt andet at promovere Bornholm ved at få virksomheder eller skribenter til øen, som vil fortælle den gode historie videre.
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle
 • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
 • 02:2022Nyheder (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
 • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
 • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
 • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Niclas Fick: KL har ikke leveret varen

Kommunalbestyrelsesmedlem, Niclas Fick, mener ikke, at KL bruger den rette strategi, når der varsles lockout.
Kommunalbestyrelsesmedlem fra Enhedslisten, Nicklas Fick, mener ikke, at Kommunernes Landsforening (KL) leverer varen. I følge ham burde KL "tage skeen i den anden hånd og give 'landet' en overenskomst". Sådan lyder det i en pressemeddelelse.

"Det er meget bedrøveligt og utilfredsstillende, at store dele af arbejdsmarkedet nu står med udsigt til en større arbejdskonflikt med KL, som en af de optrappende parter – på det kommunale område", skriver Niclas Fick.

Han uddyber:
"Som kommunalbestyrelsesmedlem på Bornholm og dermed med-arbejdsgiver i Bornholms Regionskommunen kan jeg ikke acceptere, at KL ikke kan levere varen 'som fælles forhandler' for det kommunefællesskab KL ønsker at være".

Niclas Fick mener, at chefforhandlerne har fejlvurderet opgaven og lagt en forkert strategi.

"I stedet for at bekæmpe de kommunalt ansatte, så burde KL have værnet med respekt og i mødekommenhed overfor den uundværlige arbejdsstyrke, der holder hver enkelt kommune fungerende 24/7, døgnet rundt", skriver Niclas Fick.

Niclas Fick er, udover at være kommunalbestyrelsesmedlem, også medlem af Enhedslisten Bornholm, Social og Sundhedsudvalget og Natur- og Miljøudvalget.

Aktuelle programmer på Play