Næste udsendelse: 22:40 Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del

TV i dag

  • 22:10SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle
  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

To 17-årige dømt for knivoverfald

To 17-årige mænd har i dag ved Retten på Bornholm fået ubetingede fængselsstraffe for et knivoverfald begået natten til den 21. august 2017.
To unge mænd - begge på 17 år - har ved Retten på Bornholm modtaget ubetingede fængselsstraffe for et knivoverfald på en 24-årig mand natten til den 21. august 2017.

De to unge var i færd med at stjæle en knallert i Rønne, da den 24-årige forsøgte at standse dem. Derefter stak de to 17-årige den 24-årige i maven med en kniv. Blandt andet den ene lunge blev ramt og den 24-årige skønnedes umiddelbart efter knivoverfaldet i livsfare.

Den ene af de to 17-årige skal nu afsone en ubetinget fængselsstraf på et år og seks og måneder. Den anden skal afsone et år og ni måneder, men det skyldes ifølge vicepolitiinspektør Peter Jørgensen, at politiet havde "noget på ham" i forvejen.

Begge de 17-årige modtog dommene, mens anklagemyndigheden - i dag repræsenteret ved Emilie Sommer - nu overvejer om sagen skal ankes til Østre Landsret med henblik på skærpelse.

Aktuelle programmer på Play