Næste udsendelse: 14:00 14Nyheder

TV i dag

  • 14:0014Nyheder
  • 14:08Vejret i aften (G)
  • 14:10Kulturkavalkade (G)Vi ser på Kulturåret 2018
  • 15:40Sportskavalkade (G)TV 2/Bornholm ser tilbage på sportsåret 2018 - et år, hvor cykelrytteren Magnus Cort blev etapevinder i Tour de France og badmintonspilleren Mathias Christiansen kom til tops i India Open.
  • 16:35Kulturreportagen (G)Bornholms Husflid laver julepynt af et utraditionelt materiale. De bruger nemlig cykelslanger til at gøre julemåneden festlig.
  • 17:0017Nyheder
  • 17:04Vejret i morgen
  • 17:05Kong Gulerod - Krydderi på julen (G)Vi får besøg af kokken Søren Thornberg, der laver julemad over bål. Han vil tilberede en krydret julegryde med nakkekam, juleøl, stjerneanis og kaneI. I køkkenhaven høster vi selleri til maden og viser, hvordan de kan opbevares for vinteren. Vi besøger grønsagsavleren Anette på Kirkebogaard i Rutsker, og høster rød spidskål og rosenkål til Sørens mad. Vi hører lidt om kålsorter og ser hendes store, flotte kålmarker med mange nye kålsorter. Hos Vicki og Majken i Blomsterkunsten i Rønne får vi to gode bud på vinterpynt, hvor der selvfølgelig indgår julekrydderier. Hjemme benytter vi bålet til også at lave metal-stjerner over bål, og vi pynter op med dem i køkkenhaven bagefter.
  • 17:50Næste uges tv (G)
  • 18:0018Nyheder
  • 18:04Vejret i morgen (G)
  • 18:05Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
  • 18:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Christian Sønderby Jepsen
  • 19:00Nu er det jul igen - julemad (G)Der er ikke noget som den duft der breder sig i hele huset den 24. december. Men juleaften kan næsten gå i stykker, hvis sværen ikke knaser. I dag lærer vi et hemmeligt kokketrick til, hvordan flæskesværen kan reddes, vi giver din julesovs mere saft og kraft og pepper rødkålen op. Og så får du tre bud på, hvilken vin du skal drikke til hele herligheden. Men julen byder også på større udfordringer end om maden sidder lige i skabet. Hver år er der bornholmske familier, der ikke har råd til at holde jul. Derfor tager vi også en snak om, hvor mange der egentlig får julehjælp, og hvordan vi alle sammen kan hjælpe.
  • 19:3019.30Nyheder
  • 19:47Vejret i morgen (G)
  • 19:50Nyhedskavalkade
  • 21:04Vejret i morgen (G)
  • 21:05SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
  • 21:30Hammershus nye besøgscenter - De bedste øjeblikke (G)
  • 22:0019.30Nyheder (G)
  • 22:19Vejret i morgen (G)
  • 22:20Nyhedskavalkade (G)
  • 23:35Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:20Nyhedskavalkade (G)
  • 01:35Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
  • 02:05Sportskavalkade (G)TV 2/Bornholm ser tilbage på sportsåret 2018 - et år, hvor cykelrytteren Magnus Cort blev etapevinder i Tour de France og badmintonspilleren Mathias Christiansen kom til tops i India Open.
  • 03:00Kulturkavalkade (G)Vi ser på Kulturåret 2018
  • 04:30Stafetten - Ann Charlott Skogøy (G)Ann Charlott Skogøy boede en årrække i København, men ledte sammen med sin kæreste efter en gård på landet. De fandt den lige uden for Klemensker for otte år siden. Sidste år valgte Ann at bruge al sin tid på sin Mor, der var uhelbredeligt syg. Ann Charlott Skogøy er uddannet tekstildesigner. Hun tror på, at et mere simpelt liv i god kontakt med andre mennesker kan være en god måde at leve for mange mennesker.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen

Kadeau indgår i fornemt samarbejde

Den bornholmske michelinrestaurant, Kadeau, er indgået i et samarbejde med Brøchner Hotels, der åbner et nyt luksushotel i København til sommer.
Bornholms eneste michelinrestaurant, Kadeau, er med, når hotelkæden Brøchner Hotels til juni åbner et nyt, luksuriøst hotel i centrum af København.

Det fortæller Berlingske Business.

Hotel Herman K, som det nye hotel hedder, er ved at blive opført i det, der tidligere var en gammel transformerstation i København K.

Planen er, at det skal ende ud i et unikt, femstjerners hotel med blot 31 værelser, og som en ekstra luksus til hotellets besøgende rykker holdet bag Kadeau ind på tre etager af hotellet.

- København er blevet en gastrodestination på niveau med, hvad San Sebastian (i Spanien) er. Det er også en central del af vores strategi, at vi skal have en del af de her gastroturister. Derfor handler det for os om at indgå samarbejder med folk, der er utroligt dygtige på det her felt, siger adm. direktør i Brøchner Hotels, Karim Nielsen til Berlingske Business.

For Kadeau handler det om at åbne en restaurant, som skiller sig ud fra den enorme mængde af nye, gourmetrestauranter, der skyder op i hovedstaden i disse år.

- Konkurrencen er enormt hård. Da vi kom til København for syv år siden, var der vist kun én anden gourmetrestaurant, der havde åbnet deres egen bistro som en sideforretning. Nu er de alle steder, og der er bare et enormt højt niveau i København, siger stifter og medejer af restaurant Kadeau Nicolai Nørregaard til avisen.

Navnet på den nye restaurant i Herman K er endnu ikke på plads, men konceptet bliver i den pænere ende af bistrosegmentet med både a la carte og tasting-menu, lyder det.

Aktuelle programmer på Play