Næste udsendelse: 00:00 22Nyheder (G)

TV i dag

 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Bornholms Blå Baretter (G)Bornholms Blå Baretter Siden 1948 har FN udsendt fredsbevarende styrker til verdens brandpunkter. Mange bornholmere har taget del i operationer i Gaza, Congo og Cypern. I tre programmer fortæller seks bornholmske veteraner deres historie fra deres tid iført den blå baret.
 • 22:40Mellem os (G)I onsdagens udgave af Mellem Os kan du møde Mathilde Renberg. Hun er for nyligt flyttet til øen for at varetage sit nye job som museumsinspektør på Bornholms Kunstmuseum. Derudover skal det handle om Volkswagen. Rikke Sommer og Mikael Hammer er i studiet for at fortælle om deres store interesse.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard
 • 00:40Mellem os (G)I onsdagens udgave af Mellem Os kan du møde Mathilde Renberg. Hun er for nyligt flyttet til øen for at varetage sit nye job som museumsinspektør på Bornholms Kunstmuseum. Derudover skal det handle om Volkswagen. Rikke Sommer og Mikael Hammer er i studiet for at fortælle om deres store interesse.
 • 01:05Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard
 • 01:35Mens du sover (5:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 02:00Sprogblomster (G)TV 2/Bornholms sprogleg, hvor to hold, dyster om at gætte hinandens ord fra det bornholmske ordlager.
 • 02:45Krimimessen: Ken B. Rasmussen (G)Ken B. Rasmussen har genoplivet knaldromanen - 150 sider hårdkogt spænding uden handlingsforstyrrende navlepilleri. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 hos vært Søren Vesterby fra TV SYD.
 • 03:05Nattv: Tinghallen (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat følger vi oprydningen efter en fest i Tinghallen i Viborg.
 • 04:05Mellem os (G)I onsdagens udgave af Mellem Os kan du møde Mathilde Renberg. Hun er for nyligt flyttet til øen for at varetage sit nye job som museumsinspektør på Bornholms Kunstmuseum. Derudover skal det handle om Volkswagen. Rikke Sommer og Mikael Hammer er i studiet for at fortælle om deres store interesse.
 • 04:35Stafetten - Karen-Margrethe Hansen Bager (G)Karen-Margrethe Hansen Bager er nok mest kendt på Bornholm som direktør for DGI. Det er ikke et tilfælde. Hun har blandt andet det meste af livet været aktiv som gymnastikinstruktør på Bornholm, hvor hun også er født. Det store mål er at få flere og flere til at dyrke motion.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard

Høje købspriser betyder travlhed hos mægler

De stigende købspriser på det bornholmske ejendomsmarked er gode nyheder for øens ejendomsmæglere. Real Mæglerne i Rønne har nemmere ved at afsætte ejerboliger.
Når købspriserne på de bornholmske ejerboliger stiger, så bliver det også nemmere at sælge boligerne. Det går nemlig godt på det bornholmske ejerboligmarked.

Tidligere har mediet Boligsiden.dk beskrevet, at de bornholmske ejerboliger bliver solgt til priser der i gennemsnit er over 20 procent højere sammenlignet med samme tid for fem år siden. Det er noget, man kan mærke hos en af øens ejendomsmæglere, Real Mæglerne i Rønne.

- Vi kan mærke der er væsentligt mere efterspørgsel, og det har påvirket priserne i opadgående retning, siger indehaver og ejendomsmægler, Gurli Hansen til TV 2/Bornholm.

Men selvom det har påvirket priserne til at ligge i den højere ende, så er det ikke noget, der har påvirket evnen til at afsætte ejerboliger - tværtimod.

- Jeg kan se på nogle af de huse, vi får til salg, at der ikke bliver diskuteret prisafslag længere og liggetiderne er blevet væsentligt forkortet, siger hun.

Også bankerne kan mærke en øget optimisme på området. I Nyhederne klokken 19.30 kan du se mere.

Aktuelle programmer på Play